A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

51-й перший дзвоник

51-й перший дзвоник

Зустріч зі справжньою людиною — людиною з великої літери — завжди лишає в душі відчуття світла, торжества добра над злом, відчуття надії. Особливо це важливо для дітей, адже вразливе дитяче серце здатне зберегти пам'ять про таку Зустріч на все життя. Тому Вчитель просто не має права не бути Людиною.

12:51 30.08.2019

Серпнева конференція освітян Водянської ОТГ

Серпнева конференція освітян Водянської ОТГ

              29 серпня 2019 року , напередодні нового навчального року, на базі КЗ «Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка» пройшла традиційна серпнева конфереція педагогічних працівників дошкільної та загальної середньої освіти  Водянської об’єднаної територіальної громади, присвячена підбиттю підсумків роботи за 2018/2019 навчальний рік та визначенню стратегічних напрямів розвитку системи освіти Водянської ОТГ  у 2019/2020 навчальному році.

21:49 29.08.2019

"Мікси" в пгт. Веселе

"Мікси" в пгт. Веселе

20 серпня в пгт. Веселе проходив турнір з пляжного волейболу серед змішаних команд (мікс). В турнірі прийняли участь 6 пар. Це команди з смт.Веселе, м.К-Дніпровської, смт. Якимівки, с. Водяне. За підсумками змагань місця розділилися таким чином.  Третє  місце зайняла пара з с. Водяне – К-Дніпровська  (Єрмаков Віктор та Пономарьова Яна),  Друге місце  - у пари з пгт. Веселе (Фомкін Артем і Божко Євгенія), і  перше місце пара з пгт. Веселе-Якимівка (Чупров Ігор та Гудзонова Вікторія).

17:04 24.08.2019

Тривають роботи в установах освіти Водянської ОТГ

Тривають роботи в установах освіти Водянської ОТГ

         Впродовж літа у Водянській об’єднаній територіальній громаді  активно ведеться  підготовка установ освіти до нового навчального року і до роботи в зимових умовах. На це з державного  та місцевого бюджету виділені значні кошти.

21:30 22.08.2019

Опублікований рейтинг шкіл України 2019 року

Опублікований рейтинг шкіл України 2019 року

Опублікований рейтинг шкіл України 2019 року Освіта.ua складено щорічний рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

13:52 21.08.2019

Акція до 1-го вересня «Благодійність замість квітів»

Акція до 1-го вересня «Благодійність замість квітів»

Благодійний фонд Таблеточки, Освіта.ua та сайт Розвиток дитини запрошують освітян і батьків приєднатись до Третьої щорічної благодійної акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги.

16:01 19.08.2019

Наш земляк Олег Ганзенко – чемпіон України з важкої атлетики в категорії +109

Наш земляк Олег Ганзенко – чемпіон України з важкої атлетики в категорії +109

Чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок, який проходив з 15 по 19 вересня 2019 року у м. Городок, Хмельницької обл.,  виявився переможним для спортсменів Запорізького національного університету. Стало відомо про нові нагороди важкоатлетів ЗНУ: вони додали до скарбнички запорізької збірної золоту та срібну медаль.

22:22 25.07.2019

Турнір з паркового волейболу у м. Василівка

Турнір з паркового волейболу у м. Василівка

На березі Каховського водосховища в м. Василівка 19-20 липня відбувся турнір з паркового волейболу серед змішаних команд (чоловіки, жінки). На спортивні змагання було запрошено команди з с. Гоголівка Веселівського району та Водянської ОТГ Камя?янсько-Дніпровського району. Метою проведення змагань була організація активного відпочинку та звичайно пропаганда здорового способу життя.  Цей турнір став можливий завдяки небайдужим до спорту людям – О. Могилевцеву та С. Каліману, які є представники Аграрної партії України і постійно підтримують волейбольний рух у нашому районі. Турнір став спражнім спортивним святом для волейбольної спільноти м. Василівка. З урочистою промовою відкрив змагання Олександр Могилевцев. Звертаючись до спортсменів та вболівальників, побажав їм гарного настрою, міцного здоров’я, миру та високих спортивних досягнень. В свою чергу, організатори і усі причетні учасники турніру висловлюють глибоку вдячність Сергію Каліману та Олександру Могилевцеву за надану фінансову і моральну підтримку в організації та проведені змагань. Дуже приємно, що є небайдужі люди, які допомагають в розвитку цього виду спорта.

12:27 23.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь