A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ФК "СТЕПНИЙ" (с. Заповітне) - ЧЕМПІОН сезону 2019 РОКУ!

ФК "СТЕПНИЙ" (с. Заповітне) - ЧЕМПІОН сезону 2019 РОКУ!

ФК "СТЕПНИЙ" (с. Заповітне) - ЧЕМПІОН сезону 2019 РОКУ! Достроково. Вітаємо команду, її очільників та вболівальників! Ну а головна інтрига останнього туру Відкритого чемпіонату громад Кам'янсько-Дніпровського району з футболу - Чи зможе ФК "Колос" (Велика Білозерка) поміняти місцями ФК "Дніпро", який наразі йде другим, з ФК "Водяне", який посідає третю сходинку в турнірній таблиці? Між командами два очки різниця. Все вирішиться у двох матчах: 26.10 "Водяне" - "Колос" Початок 12.00 03.11 "Дніпро" - "Колос.

19:15 24.10.2019

Обласні змагання з мас-рестлінгу

Обласні змагання з мас-рестлінгу

19 октября в городе Мелитополь прошли областные соревнования по мас рестлингу, гиревому спорту и дартсу, в рамках 5 православных игр. В соревнованиях участвовали около 200 спортсменов. Приятно отметить ,что в число призеров попали жители села Днепровки, из Водянской ОТГ.  Это Жукова Наталья, занявшая третье место по мас рестлингу, кстати её соперницами были члены сборной команды Украины по этому виду спорта!  И Жуков Александр занявший второе место по дартсу!

19:08 24.10.2019

З Днем народження, Водяне!

З Днем народження, Водяне!

День народження села – завжди хвилююча подія для його мешканців. Адже саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому село дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості. Це ще одна можливість на деякий час забути про буденні проблеми та турботи.

16:52 20.10.2019

«Покровський ярмарок» в с. Водяне

«Покровський ярмарок» в с. Водяне

Напередодні  Дня захисника, Дня Українського козацтва та Дня Покрови Пресвятої Богородиці  у Водянській  загальноосвітній школі І-ІІІ  ступенів № 1 ім. Ф.О.Окатенка відбувся «Покровський ярмарок». Ініціатором проведення “Покровського ярмарку” став  культурно- просвітницький центр Водянської сільської  ради.  

22:06 12.10.2019

Золото і  дві бронзи на Чемпіонаті Європи!

Золото і дві бронзи на Чемпіонаті Європи!

      Фомицька Ганна, вихованка спортивного клубу п/з"Степовий  (с. Заповітне) Запорізька обл. Кам’янсько-Дніпровського району,  завоювала три  медалі на Чемпіонаті Європи з боротьби сумо  в м. Будапешт (Угорщина).  Одна золота в командному заліку і дві бронзових в особистому в категорії до 16 років.

15:07 07.10.2019

День шкільного самоврядування

День шкільного самоврядування

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.          04 жовтня 2019 року у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№1 ім. Ф.О.Окатенка  відбувся день учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад шкільного  самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.        У дні учнівського самоврядування взяли участь учні 11-го класу і декілька учнів 10 класу .  Старшокласники  мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

21:21 05.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь