A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Турнір пам'яті Сергія Томіліна

Дата: 13.07.2020 14:30
Кількість переглядів: 308

12.07.2020 року на волейбольних майданчиках для пляжного волейболу в с. Водяне

відбувся ІІІ-й відкритий турнір з волейболу серед аматорських команд пам’яті водянського спортсмена  - Сергія Томіліна, який вже став традиційним у нашому селі. Організаторами  змагань стали директор Водянського сільського центру фізичного здоровя  населення «Спорт для всіх» Сергій Левченко , син уславленого спортсмена Олександр Томілін і спонсор турніру Валерій Проценко і К? .

    Участь у турнірі брали гості нашого села – команди «Енергодар-1»(Тахтай О. Федоренко С.), «Енергодар-2»(Сметана О. Черевань В.), «Веселе-1»(Фомкін А. Риженко В.), «Веселе-2»(Чупров І. Вишняков Д.), с. В-Білозерка (Сиротюк С. Павленко О.), м. Кам’янка-Дніпровська (Желтоухов О. Хівріч М.), м. Дніпрорудне (Щербань В. Щербань М.), а також господарі турніру команди «Водяне-1»(Левченко О. Панов С.), «Водяне-2»(Єрмаков С. Панов А.), «Водяне-3»(Мовчан О. Покалюк Є).

       На урочистому відкритті змагань учасників привітав директор Водянського сільського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Сергій Левченко, який подякував гравцям команд за участь у турнірі, які таким чином віддали данину пам'яті людині, яка за короткий час свого життя зробила дуже багато для розвитку спорту  у нашому селі.

До слів вітань долучився і син Олександр, який подякував всім учасникам, що не пошкодували часу і приїхали на  турнір.

     Команди, відповідно до жереба, були розподілені на три групи, в яких у іграх групового турніру за коловою системою, з трьох партій до двох перемог визначали переможців.

    У групі А, завершивши свої ігри перемогами з однаковим рахунком 2:0, перемогла команда «Веселе-1».

   У групі В перегравши команди з рахунком 2:0, перемогла команда «Веселе-2».

   У групі С до півфіналу вийшли дві команди «Енергодар-1» і «Енергодар-2».

Після жеребкування у І півфінальній грі зустрілися команди «Веселе-2» і «Веселе-1», де сильнішими виявилися гравці команди «Веселе-1» і здобули перемогу з рахунком 2:0, а ІІ півфіналі перемогу здобула команда «Енергодар-2» над командою «Енергодар-1» з рахунком 2:1.

    В матчі за третє місце команда «Енергодар-1» з рахунком 2:0 перемогла команду «Веселе-2»  і стала третьою на турнірі.

    А головний приз турніру розіграли давні друзі і суперники – «Енергодар-2»(Сметана О. Черевань В.) та «Веселе-1»(Фомкін А. Риженко В.). Як і прогнозувалося, матч став окрасою турніру. У першій партії перемогу святкували енергодарці. У другій шальки терезів коливалися почергово на користь як однієї так і другої команди. Лише завдяки вдалій грі на блокуванні в кінці сету, перемогу в другій партії і в підсумку в турнірі святкувала команда «Енергодар-2».

      По закінченні змагань директор Водянського сільського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Сергій Левченко і Олександр Томілін нагородили переможців та призерів дипломами, кубками, призами. Також призи від організаторів були вручені кращим гравцям турніру .А перехідний кубок турніру знову поїхав до м. Енергодар.

     Також хочеться сказати слова подяки приватному підприємцю Хачатурову Артуру, який залюбки організував місце для відпочинку гостей, вболівальників, учасників турніру і пригощав смачним шашликом та прохолодними напоями.

Микола Ященко


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуБільше фото тут>>>>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь