A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Здорова молодь – здорова нація

Здорова молодь – здорова нація

З 17 по 19 травня  2019 року в м. Приморськ проходили обласні змагання з пляжного волейболу серед хлопців і дівчат. Не дивлячись на те, що пляжний волейбол у нашій ОТГ  тільки починає розвиватися,  наші спортсмени показали високий рівень гри.  За підсумками змагань наші спортсмени Сметана Олександр і Єрмаков Микола посіли 3 місце в області серед 12 команд ОТГ  і районних центрів.  Наші дівчата,  а це Терехова Ольга і Котелевець Вікторія  зайняли 5 місце. Також паралельно волейболу ,  управління молоді та спорту та управління освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, комунальна установа «Запорізький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради в рамках проведення обласної спартакіади серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ у 2019 році під гаслом «Здорова молодь – здорова нація» проводили обласні змагання , до яких входили такі види спорту, як  настільний теніс,  дартс,  пляжний теніс. Представляли Водянську ОТГ  в даних видах спорту вчитель фізичної культури Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №2 Левченко Олександр Сергійович  і учениця 11 класу Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 Павленко Тетяна . І тут серед 12 команд наші спортсмени вибороли 3 місце. Вітаємо всіх спортсменів з перемогою і бажаємо в подальшому успіхів!

17:28 19.05.2019

Козацькому роду – нема переводу

Козацькому роду – нема переводу

Вже стало традицією, що  в травні місяці відділ освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради проводить І  етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри  Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).

20:17 16.05.2019

Тато,мама і я - спортивна сім'я

Тато,мама і я - спортивна сім'я

  11 травня 2019 року в місті Мелітополь під егідою управління молоді та спорту та управління освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, комунальної установи «Запорізький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради в рамках проведення обласної спартакіади серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ у 2019 році під гаслом «Здорова молодь – здорова нація» відбулися обласні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

19:29 15.05.2019

„Тих днів не змовкне слава“

„Тих днів не змовкне слава“

   З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції; увічнення пам’яті про загиблих, 8  травня, в День пам’яті і примирення, та напередодні Дня Перемоги, заступник директора з виховної роботи Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка Піскоха Л.І., разом з учнями 5-11 класів підготували  та провели урочисту лінійку до цієї дати. Ці свята – час скорботи і радості, мужності та безсмертя, символ величі народного подвигу.         У травневі дні ми подумки звертаємося до тих вікопомних подій, що стали світовою трагедією людства, а також згадуємо про величезну роль згуртованості, патріотизму й одностайності. Завдяки цим якостям наші батьки перемогли у страшній війні.     У День пам’яті та примирення ми вшановуємо подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму.      9 травня – Свято Перемоги – назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Ми схиляємося в доземному поклоні перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини і бажання бачити її незалежною та квітучою.         Ті давні уроки історії вчать нас цінувати безхмарне небо й усмішку дитини, щасливу родину і єдину Україну! Особливо гостро ми відчуваємо потребу в єднанні, примиренні у складні часи відстоювання права на незалежність, які вимагають взаєморозуміння, довіри і великої самовіддачі.

21:08 08.05.2019

«Кубок Перемоги» у Водянській ЗОШ №1

«Кубок Перемоги» у Водянській ЗОШ №1

4 травня 2019 року  в спортивному залі Водянської ЗОШ №1 відбувся турнір з волейболу присвячений 74-й річниці Великої Перемоги. Приємно, що такий захід приурочено  до Дня пам’яті та примирення й річниці перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні. Наші ветерани можуть пишатися такими нащадками, як ми пишаємося своїми захисниками. В цьому турнірі прийняли участь команди дітей шкільного віку. Це – дві команди  (старша і молодша група) з м. Кам’янка-Дніпровська, ,команда з с. Нововодяне і дві команди  господарів поля з  Водянської ЗОШ №1 (старша і молодша група).  Старші групи юнаків  м. К-Дніпровська і Водянської ЗОШ №1 легко вийшли до фіналу. А за третє місце була дуже запекла боротьба. Молодша група Водянської ЗОШ №1 в напруженій боротьбі програла першу партію з рахунком 24:26 команді юнаків з с. Нововодяне, але зібравшись з силами вирвала перемогу з рахунком 2:1. Потім була перемога з рахунком 3:0 над командою (молодша група) з м. К-Дніпровська.

19:49 07.05.2019

У  збірної Водянської ОТГ –золото!

У збірної Водянської ОТГ –золото!

3-4 травня 2019 року у  м. Василівка  проходив заключний етап ігор з волейболу серед  чоловічих команд Запорізької області між райцентрами та об’єднаними  територіальними громадами. За підсумками двохденних змагань 3 місце посіли спортсмени Михайлівської ОТГ. У фіналі зустрілися принципові суперники, які постійно демонструють видовищний волейбол – команди  Водянської ОТГ та  Василівського району .2 місце посіли гравці  Василівського  району,  а перше місце виборола  команда  Водянської ОТГ, до складу якої входили Сметана Олександр, Левченко Олександр, Єрмаков Микола, Розанцев Ігор, Розанцев Сергій, Покалюк Артур, Піскоха  Іван, Єрмаков Віктор, Гончаренко Олександр. Продемонструвавши потужну гру  команда Водянської ОТГ знову виборює кубок області. Таких результатів команда досягла завдяки наполегливій праці спортсменів та їхнього тренера Сергія Левченка. 

07:50 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь