A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Подяка небайдужим до чистоти рідного села!

Подяка небайдужим до чистоти рідного села!

Дотримання чистоти на території села Водяне та його околицях - це одна з найактуальніших проблем нашого сьогодення, але, нажаль, хвилює вона далеко не кожного. Мабуть, треба бути зовсім байдужим до того, що нас оточують «гори» побутового сміття, які заполонили місця відпочинку та узбіччя доріг… На щастя не всі виявилися такими байдужими до збереження чистоти навколишнього середовища нашого села. У квітні цього року жителями села, які були залучені до громадських робіт на території Водянської сільської ради, а саме: І.Л. Кузьмін, О.С. Баранов, О.М. Живогляд, Н.М. Живогляд, Р.С. Майборода, О.А. Маркова, О.Г. Юрченко, І.І. Черниш, М.В. Солоп, О.І. Сидоренко та Т.М. Клімова, було прибрано майже всю територію села Водяне (парки, окраїна лісу, другий пляж, узбіччя доріг комунальної власності і т.д.). Керувала процесом Валентина Павлівна Рештей (ФОП В.П. Рештей), яка надала техніку для збору та вивезення сміття на звалище. В результаті проведеної роботи село стало чистішим на 25 тракторних причепів побутового сміття і це ще не кінець. Хочеться висловити щиру подяку тим людям, які прийняли участь у прибиранні сміття на території села. Всі ми хочемо жити в чистому довкіллі. Та перш за все для цього потрібно докласти багато зусиль не тільки тим людям, які прибирають, але й усім жителям і гостям нашого села. Народна мудрість говорить: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!». Тож, давайте дотримуватися цієї мудрості та вести себе більш цивілізовано. Дякую! З повагою, сільський голова Сергій Єрмаков

17:06 03.05.2019

Акція лісництва

Акція лісництва

Ліси покривають майже третину всієї суші Землі, забезпечуючи життєво важливу органічну інфраструктуру для найрізноманітніших форм життя. Вони підтримують незліченну кількість видів, а також надають людству різні блага. Однак щороку відбувається значне скорочення лісових ресурсів, при цьому люди, в першу чергу, несуть відповідальність за знеліснення.

17:03 03.05.2019

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо Хникіну Дар’ю ученицю 4 класу Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка за зайняте 1 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»  соціальний напрям  казка «Три товариші» ( електронна книжка) керівник  вчитель основ християнської етики Ященко А.Г.

07:50 01.05.2019

Чиста громада-це комфортне життя! Це запорука твого майбуття.

Чиста громада-це комфортне життя! Це запорука твого майбуття.

  Люди на усіх континентах прибирають сміття і виставляють світлини у соціальних мережах, демонструючи, скільки мотлоху вони зібрали та як змінився вигляд місця, на якому вони працювали. У соціальних мережах стартувала навіть акція із прибирання сміття. Її суть полягає у тому, щоб очистити забруднену ділянку і викласти в інтернет фотографії місцини до її прибирання і після.

15:37 27.04.2019

Спартакіада з легкої атлетики

Спартакіада з легкої атлетики

25 квітня на базі КЗ"Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2" проходили змагання з легкої атлетики.  До програми змагань увійшли: 1. Біг 100м (юнаки, дівчата) 2. Стрибки у довжину з розбігу (юн., дів.) 3. Змішана естафета 4*100м За підсумками змагань: І місце - КЗ"Водянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2" ІІ місце - КЗ" Заповітненська ЗОШ І-ІІІ ступенів" III місце - КЗ"Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2" ІV місце - КЗ"Водянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1" V місце - КЗ"Нововодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів" VI місце - КЗ"Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1"

12:39 27.04.2019

Завершилися 3-х денні навчально-польові збори

Завершилися 3-х денні навчально-польові збори

В період з  23 по 25 квітня 2019 року  проводились 3-х денні навчально-польові збори для юнаків 11 класів Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№1 ім. Ф.О.Окатенка під керівництвом вчителя ДПЮ Концура С.В.

18:52 26.04.2019

Кубок міста Кам'янка-Дніпровська

Кубок міста Кам'янка-Дніпровська

24.04.2019року в м.Кам'янка-Дніпровська пройшли змагання з вільної боротьби Кубок міста Кам'янка-Дніпровська серед  дівчат, на цих змаганнях приймала участь і учениця з Водянської ЗОШ №1 Недавня Аліна яка змагалася в ваговій категорії 58 кілограм та зайняла 1місце і стала чемпіонкою цих змагань у своїй ваговій категорії.

07:32 25.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь