A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як ми грали в "Сокіл"("Джура")

Як ми грали в "Сокіл"("Джура")

З метою виховання у дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я, 19 квітня 2019 року було проведено у Водянській ЗОШ  №1 шкільний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У шкільному етапі гри взяли участь 10 роїв з 5-го по 9-ий  клас,  але із-за різниці в вікових категоріях, рої були розділені на дві групи (5-6 класи) та (7-9 класи). Відповідно до положення про гру «Сокіл» («Джура») до програми гри були включені такі змагання: «Стройовий впоряд», «Творчий конкурс», «Перетягування линви», «Смуга перешкод», «Рятівник», «Відун», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Добре діло».

21:25 20.04.2019

Завершилася спартакіада з футболу

Завершилася спартакіада з футболу

           Ні для кого не секрет, що наймасовіший і найпопулярніший вид спорту - футбол. Протягом двох тижнів у Водянській ОТГ проходила  спартакіада з футболу серед школярів. 18 квітня 2019 року відбувся фінал  з футболу серед учнів загальноосвітніх закладів Водянської ОТГ, що проводився  відділом освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради. На стадіоні ім..А.І.Скрипника в с. Водяне зустрілися команди-переможці  (1 і 2 місце) своїх підгруп, про які ми писали в минулому номері. Це команди  учнів  Водянської ЗОШ №1, Водянської ЗОШ №2, Дніпровської ЗОШ №2 та Заповітненської ЗОШ.

21:09 18.04.2019

Водянские «Миксы» на вершине Олимпа

Водянские «Миксы» на вершине Олимпа

13.04.2019 в ПКЗ «ДЮСШ» пгт. Веселое прошёл турнир парковому волейболу «Микс» под патронатом народного депутата Украины Валентирова С.В. В турнире приняли участие 8 команд. В результате первое место заняла команда "Дружба"  Водянской ОТГ, второе-ДЮФК «Веселое» и третье- команда Каменки-Днепровской. Поздравляем спортсменов! Говорят легко взойти на Олимп, но сложно удержатся, и это правда. С каждым разом всё сложнее даётся победа, но благодаря характеру и сплоченности команды в составе Сметаны Александра, Левченка Александра, Воробьевой Ларисы и Сидоренко Ирины, нам в четвертый раз удалось остаться на этом Олимпе. Так держать!

12:03 14.04.2019

Відбір на чемпіонат України

Відбір на чемпіонат України

06.04.2019 в місті Токмак відбулися спортивні змагання з вільної боротьби-відбір на чемпіонат України, який відбудеться в місті Запоріжжя вже 21 травня. У змаганнях взяли участь спортсмени з нашої школи, Водянської ЗОШ №1 та зайняли такі призові місця...

21:20 12.04.2019

Спартакіада з футболу

Спартакіада з футболу

12 квітня 2019 року розпочалася спартакіада з футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Водянської ОТГ. Сьогодні відбулися змагання у двох підгрупах. До І підгрупи  ввійшли команди учнів Водянської ЗОШ №1, Водянської ЗОШ №2 та Нововодянської ЗОШ. До ІІ підгрупи ввійшли команди Дніпровської ЗОШ №1, Дніпровської ЗОШ №2 та Заповітненської ЗОШ. Після завершення ігор, були підбиті підсумки і в півфіналі, який відбудеться 18 квітня на стадіоні ім.. А.І.Скрипника зустрінуться Водянська ЗОШ №1 (1 місце), Водянська ЗОШ №2 (ІІ місце), Заповітненська ЗОШ (1 місце) , Дніпровська ЗОШ №2 (ІІ місце).

20:36 12.04.2019

Stop булінг

Stop булінг

            В межах проекту Мін’юсту «Я маю право» розпочато інформаційну кампанію «Стоп булінг»  для дітей та їх батьків.         Булінг-  це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом та є гострою проблемою сучасності. Причин — безліч, а жертвою може стати кожен, хто не вписався у рамки того чи іншого колективу.

22:20 08.04.2019

Театр-це життя

Театр-це життя

           В закладі дошкільної освіти ясла-садка «Сонечко» Водянської ОТГ згідно річного плану з 25.03. по 29.03.2019р. пройшов тиждень театру. Цілий тиждень у житті дітей був присвячений подорожі в чарівний світ театру. Завдяки цій подорожі, вихованці ДНЗ пізнали театр не лише розумом, але і серцем. Дошкільний вік - це період, коли у дитини починають формуватися смаки, інтереси, певне ставлення до навколишнього, тому дуже важливо вже дітям цього віку показувати приклади дружби, правдивості, чуйності, винахідливості, хоробрості . Для здійснення цих цілей театр має великі можливості.

20:32 05.04.2019

І знову наші перші!

І знову наші перші!

23.03.2019 року у м. Василівка проходив турнір по парковому волейболу (МІКС) на кубок голови Василівської районної ради Калініна Д.С. До складу нашої команди  ввійшли  Сметана Олександр, Левченко Олександр, Воробйова Лариса і Сидоренко Ірина. Показавши чудову техніку і міцний спортивний характер  команда поповнила свою колекцію ще одним трофеєм – кубком  і медалями  за перше місце. Вітаємо нашу команду з перемогою! Так тримати!

21:31 23.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь