A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! КОНКУРС!

УВАГА! КОНКУРС!

УВАГА, КОНКУРС СУБПРОЕКТІВ ЗІ ЗМІЦНЕННЯ ЦЕНТРІВ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ!

20:07 02.12.2019

Завітайте до нас ще. Ми чекаємо з радістю вас!

Завітайте до нас ще. Ми чекаємо з радістю вас!

       Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

19:28 02.12.2019

Турнір з паркового волейболу  MIX Open-розпочато!

Турнір з паркового волейболу MIX Open-розпочато!

     Парковий волейбол робить ставку на гравців, не обмежених віковими  відмінностями, для яких участь важливіше перемоги (хоча отримання очок залишається головною метою).

19:24 02.12.2019

Обласний конкурс фольклорних колективів «Запорізька спадщина»

Обласний конкурс фольклорних колективів «Запорізька спадщина»

         Задля збереження, розвитку та пропагування традицій фольклору Запорізького краю у приміщенні комунального закладу “Палац культури “Титан” м. Запоріжжя 30 листопада 2019 року відбувся обласний конкурс фольклорних колективів “Запорізька спадщина”. Організаторами заходу виступили департамент культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації та комунальна установа “Обласний методичний центр культури і мистецтва” Запорізької обласної ради.

21:50 01.12.2019

Турнір з волейболу серед чоловіків пам’яті Олександра Гололоба в смт. Веселе.

Турнір з волейболу серед чоловіків пам’яті Олександра Гололоба в смт. Веселе.

23 листопада у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відбувся ІV традиційний турнір з волейболу серед чоловіків пам’яті Олександра Гололоба. Перед початком турніру учасників привітали голова Веселівської селищної ради Петро Кіяшко, ветеран спорту Василь Орел, друг та колега Олександра Івановича - Олександр Сенюков. Пам’ять про Гололоба О.І. було вшановано хвилиною мовчання. Обслуговували турнір досвідчені арбітри національної категорії із м.Запоріжжя Ковтун Анатолій та Баранов Валерій, Мусіхін Микола та Терентьєв Руслан. З кожним роком географія команд учасниць міжобласного турніру розширюється. У цьому році в турнірі прийняли участь команди: м.Енергодар, м.Бердянськ, м.Кривий Ріг, смт Веселе, м.Оріхів, с.Водяне та м.Гуляйполе. Волейбольні баталії проводились у двох групах за коловою системою. У грі за бронзові нагороди команда з м.Бердянськ переграла Оріхівців з рахунком 2:1, а у фінальній зустрічі господарі майданчику Веселе у важкій боротьбі переграли команду з м.Енергодар з рахунком 2:1. Склад команди переможців: Фуклєв Віталій, Нечипорук Сергій, Кікоть Роман, Коршунов Олег, Чупров Ігор, Риженко Василь, Шкрум Сергій та Фомкін Артем. Організатори турніру висловлюють щиру подяку меценатам заходу, а також людям котрі прийняли участь в організації турніру. М.Козюра

18:19 28.11.2019

« STOP_SEXтинг»

« STOP_SEXтинг»

           Інтернет змінив світ навчання, бізнесу, стосунків та навіть дитинство стало іншим. Із наймолодшого віку діти отримують у подарунок смартфон, та чи знають батьки, вчителі та діти, які існують ризики в інтернеті та як не стати їх жертвою?

19:25 22.11.2019

На барвистих крилах осені

На барвистих крилах осені

15 листопада в КЗ «Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» на засадах партнерства та діалогу відбулися загальношкільні батьківські збори за темою: «Взаєморозуміння батьків та дітей». Мета заходу полягала в тому, щоб не нав’язувати батькам погляди вчителів, а спонукати шукати власний вихід із ситуацій, учитись взаємодії з дитиною. Як знайти “ключ” до своєї дитини? Цим питанням розпочався виступ директора школи Наталії Анатоліївни Навозенко. Відповідь на нього запитання важлива для всіх присутніх. Підтвердженням цього був виступ учениці 4 класу Поліни Козлан з віршем «Я в кутку стояла вчора». Обговорення ситуації виявило проблему нерозуміння дітей і батьків. На цьому акцентувала увагу заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Володимирівна Мартиненко. Про причини непорозуміння пояснила учитель біології Ольга Миколаївна Каряка, розповівши про психологічний, фізіологічний розвиток дітей. Учитель історії Олена Миколаївна Борисенко обговорила з батьками питання про заохочення та покарання дітей – важливий аспект у вихованні. А про заохочення дітей до навчання засобами мистецтва розповіла заступник директора з виховної роботи Олена Миколаївна Гаврилюк. «Ми – митці, а все що нас оточує є мистецтво» - цими словами відкрився Осінній ярмарок, який підготувала організатор школи Тетяна Леонідівна Сімакова разом з ученицями 10 класу Єлизаветою Бойко та Анастасією Войтко. Господиня Осінь (Вероніка Назаренко, учениця 7 класу), разом зі своїми помічниками, привітали гостей свята. Веселими, яскравими були виступи шкільного вокального ансамблю «Калинонька» під керівництвом Івана Анатолійовича Гаврилюка. Додав жартівливого настрою музичний номер учнів 5 класу, який підготувала вчитель мистецтва Тетяна Анатоліївна Халіна. Це був не просто ярмарок, це було свято-феєрія. Погода сприяла цьому: яскраве сонечко посміхалося у вікна рідної школи. Здавалося, що знову повернулося літо. Батьки разом з дітьми приготували різноманіття смаколиків та поробок, які із задоволенням купували відвідувачі ярмарку. Адміністрація школи вітає всіх зі святом Осені та дякує учням, батькам, учителям школи за підготовку та проведення свята.  

19:12 21.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь