A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Заповітному відкрили пам’ятну стелу «Ехо війни»

В Заповітному відкрили пам’ятну стелу «Ехо війни»

В суботу, 8 лютого, в селі Заповітне, з нагоди 75-ої річниці звільнення України від гітлерівських загарбників, відбулося урочисте відкриття пам’ятної стели «Ехо війни». Вона присвячена героїзму воїнів, загиблих в боях за нашу землю на Нікопольському плацдармі в 1943 – 1944 роках.

18:21 11.02.2020

Вечір зустрічі випускників

Вечір зустрічі випускників

В першу суботу лютого 2020 року у стінах КЗ "Заповітненська ЗОШ І - ІІІ ступенів" зібралися випускники минулих років. Ми дуже вдячні тим, хто полишив свої справи та примчався на зустріч з дитинством. За традицією особливо шанували випускників, які  закінчили школу 10, 15, 20, 25, 30 і 35 років. Це було свято приємних зустрічей, добрих спогадів, усмішок. Із вітальним словом до присутніх звернувся директор школи Малий Володимир Федорович, з побажаннями не забувати рідних стін та частіше приходити в гості. Учні школи підготували концертну програму. До душі випускників прийшлася відеопрезентація  фото з їх шкільного життя, яка допомогла згадати цікаві історії та пустощі. Свято пройшло весело та невимушено, швидко плинув час.

19:22 10.02.2020

Оголошення

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради  Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області запрошує постачальників овочів та фруктів до переговорної процедури по закупівлі продуктів харчування для закладів дошкільної освіти. перелік овочів та фруктів які планується закупляти: картопля, цибуля, морква, буряк, капуста, яблука. Постачальники повинні мати усі відповідні документи підтверджуючі якість продукції та безпечність.

17:50 10.02.2020

ОТКРЫТЫЙ КУБОК ПО ВОЛЬНОЙ БОРЬБЕ К 76-й ГОДОВЩИНЕ ОСВОБОЖДЕНИЯ КАМЕНСКО-ДНЕПРОВСКОГО РАЙОНА

ОТКРЫТЫЙ КУБОК ПО ВОЛЬНОЙ БОРЬБЕ К 76-й ГОДОВЩИНЕ ОСВОБОЖДЕНИЯ КАМЕНСКО-ДНЕПРОВСКОГО РАЙОНА

8 февраля, в г.Каменка-Днепровская, под патронатом Владимира Антоненко, головы Каменско-Днепровской городской ОТГ, прошел Открытый кубок громады по вольной борьбе среди юношей 2006-2008 г.р.. Турнир был посвящен 76-ой годовщине освобождения Каменско-Днепровского района от нацистских оккупантов. В мероприятия приняли участие 4 команды: г.Каменка-Днепровская (тренер Сергей Грепечук), г.Энергодар ( тренер Станислав Тилинин), г.Васильевка ( тренер Леонид Зиновьев), с.Водяное (тренер Петр Оверко). В упорной, многочасовой борьбе, 1 место завоевала команда Каменско-Днепровской ОТГ, 2 место - гости из Васильевки, 3 место - у Энергодара. Спортсмены из Водяного расположились на 4 месте. За спонсорские , благотворительные средства, предоставленные Владимиром Антоненко, городским головой, Михаилом Антоником, его заместителем и частным предпринимателем Сергеем Овчатовым, были приобретены медали, прекрасные кубки, грамоты и сладости, которые были вручены победителям и призерам соревнований. Михаил Антоник, от имени городского головы Владимира Антоненко и от себя лично поблагодарил тренеров, ребят, родителей за то, что они занимаются спортом и пожелал всем дальнейших спортивных побед. В свою очередь, директор ДЮСШ Пономаренко и тренер Сергей Грепечук отметили вклад руководства Каменско-Днепровской громады и немногочисленных предпринимателей в развитие спорта, поблагодарив всех за участие.

17:36 09.02.2020

Наші вітання!

Наші вітання!

Вітаємо Березняк Катерину, ученицю Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. N 1 ім. Ф.О. Окатенко Водянської сільської ради Кам?янсько- Дніпровського району Запорізької області (керівник Ященко М.В.) за зайняте ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Моя країна – Україно!» в номінації «Пейзаж».

16:51 05.02.2020

Спартакіада школярів Водянської ОТГ

Спартакіада школярів Водянської ОТГ

      Відповідно до наказу відділу освіти  „Про проведення  Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Водянської ОТГ”, з метою залучення учнів до занять спортом, прищеплення навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва   05 лютого 2020 року на базі Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Ф.О.Окатенка було проведено змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Водянської ОТГ.

15:59 05.02.2020

«Сніжна королева -2020»

«Сніжна королева -2020»

01 лютого в Запоріжжі проходив Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики   «Сніжна королева» . Наші гімнастки, представниці СК "Витязь" привезли призові місця!

20:22 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь