A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

І місце -  у Водянської ЗОШ №1

І місце - у Водянської ЗОШ №1

        27 лютого  на базі КЗ «Навчально-виховний комплекс «Дитячий садок-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся ІІ міський  етап за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», в якому прийняли участь три команди: КЗ «Навчально-виховний комплекс «Дитячий садок-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», КЗ «Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка» і   КЗ  «Кам’янсько-Дніпровська загальноосвітня санаторна школа-інтернат».  До програми заходу увійшли: презентація, під час якої учасники представили емблему, назву, девіз команди, виконавську та акробатичну майстерність її членів; комбінована естафета, рухлива гра «Волейбол».

20:23 27.02.2020

Семінар практичних психологів та соціальних педагогів

Семінар практичних психологів та соціальних педагогів

     27 лютого на базі КЗ «Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка» відбувся семінар для практичних психологів та соціальних педагогів  закладів освіти Водянської ОТГ по темі: «Підготовка корекційних, розвивальних та просвітницьких програм в діяльності практичних психологів та соціальних педагогів», який підготувала і провела керівник  методичного об’єднання Ященко Ангеліна Геннадіївна.

19:19 27.02.2020

Наші вітання!

Наші вітання!

23 лютого 2020 року в Запорізькому національному університеті проходив обласний етап Всеукраїнського конкурсу МАН 2019-2020 . За підсумками МАН 2019-2020 учениця КЗ "Водянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка"  Олиниченко Дар’я  (тема роботи «Пам’ятки Білозерської культури Нижнього Подніпров’я» Керівник: Оверко П.В.) зайняла ІІІ місце. Вітаємо Дар’ю з перемогою і бажаємо творчих звершень!

19:01 25.02.2020

«Про пробацію».

«Про пробацію».

5 лютого 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про пробацію», що визначив організаційно-правові засади для створення пробації  України.

17:27 25.02.2020

Наші вітання!

Наші вітання!

20 лютого переможниця відбіркового етапу серед учнів 1 - 4 класів фестивалю ораторського мистецтва " Заговори, щоб я тебе побачив" Концур Дарина, учениця 1 класу КЗ "Нововодянська ЗОШ І - ІІІ ступенів" посіла почесне ІІІ місце в обласному етапі серед учнів перших класів Запорізької області. Вчитель Піскоха Наталя Дмитрівна. Вітаємо з перемогою і бажаємо творчих звершень!

17:23 25.02.2020

Кубок у Водянської ОТГ

Кубок у Водянської ОТГ

22 лютого 2020 р. у  Кам'янсько-Дніпровській громаді на базі ДЮСШ відбулися змагання з волейболу імені Фурсенка Івана Семеновича.

16:32 25.02.2020

У Водянської ОТГ –ІІІ місце

У Водянської ОТГ –ІІІ місце

22 лютого в селищі Якимівка пройшли  фінальні змагання 29-ї обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти , майбутній олімпієць?» з волейболу серед юнаків. Ця спартакіада, що налічує п'ятнадцять видів програми, проводиться за ініціативи Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області». На відкритті змагань учасників та гостей вітали в.о. голови Якимівської ОТГ Максим Забара та голова обласного спорттовариства «Колос» Анатолій Земляков. До волейбольного фіналу ввійшли переможці зональних відбіркових змагань - команди Пологівського, Мелітопольського, Вільнянського районів, Водянської, Приазовської та Якимівської об’єднаних територіальних громад. Команди було розділено на групи. В першій групі команда Приазовського району по черзі перемогла своїх суперників з Якимівського та Пологівського районів з рахунком 2-0 і посіла перша місце. В другій групі більш майстерними виявились вільнянські волейболісти, перемігши мелітопольців з рахунком 2-1 та водянців 2-0. В стикових зустрічах за п’яте місце якимівці з рахунком 2-0 обіграли сусідів з Мелітопольського району, в напруженій боротьбі за третє місце волейболісти Водянської ОТГ з рахунком 2-0 перемогли хлопців з Пологівського району. Фінальна зустріч давніх знайомих, приазовців та вільнянців, принесла місцевим шанувальника волейболу велике задоволення та насолоду, бо ці команди виступають однією збірною на чемпіонаті України «Дитяча ліга» і мають неабиякий досвід та майстерність . В напруженій боротьбі сильнішими були приазовські юнаки які і вибороли перше місце. За команду Водянської ОТГ грали: Маринич Олександр, Авакян Тимур, Абрамов Денис Бережний Валентин, Нікітін Олексій, Артеменко максим, Піддубний Олексій, Папоян Рафаель (Водянська ЗОШ №1), Єрмаков Сергій, Панов Андрій, Остапюк Гліб (Водянська ЗОШ №2), Семенов Олександр (К-Дніпровський НВК).  Команду до змагань підготував тренер Олесандр Жовнаренко. Всі призери отримали грамоти та медалі. Наступний вид програми обласної спартакіади - змагання з волейболу серед дівчат 14 березня в м. Вільнянську.

15:38 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь