Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дитяча волейбольна ліга 2020

Дитяча волейбольна ліга 2020

У Запорізькій області з 31 січня по 28 лютого 2020 року проходила першість ГО «ВФСТ Колос» з волейболу «Дитяча волейбольна ліга» серед дівчат. У змаганнях прийняло участь шість команд: ВК Широкінська ЗОШ, КДЮСШ Михайлівка, Якимівська ОТГ, Колос 1 Вільнянськ, Колос 2 Вільнянськ і Водянська ОТГ. Кожна команда зіграла з усіма суперниками. Ігри проходили дуже емоційно та цікаво. За третє місце боролися команди з КДЮСШ Михайлівка та Акимівська ОТГ. Перемогли волейболістки з КДЮСШ Михайлівки і здобули третє місце. За перше місце зустрічалися команди ДЮСШ Вільнянськ1 та Водянської ОТГ, які виграли до цього всі свої зустрічі. Фінальна гра закінчилася з рахунком 2-0 на користь волейболісток з Вільнянська. Які і стали переможцями цієї першості. Друге місце дісталось волейболісткам Водянської ОТГ. Усі гравці були нагороджені грамотами і медалями, а переможці ще й кубком. За Водянську ОТГ грали: Іна Гапоненко, Поліна Курган, Вікторія Кутшевська (учениці Заповітненської ЗОШ, тренер В.М. Батечко) Олена Котелевець, Катерина Шикарі, Діана Щелкунова, Влада Бик, Анастасія Колпак, Світлана Шафар, Олена Гончаренко, Анастасія Гордієнко і капітан команди Віталіна Гончаренко (учениці Водянської ЗОШ №2). Тренер збірної команди Водянської ОТГ Левченко Сергій Васильович. Кращим гравцем Водянської ОТГ було визнано Віталіну Гончаренко. Так тримати! До нових перемог! Сергій ЛЕВЧЕНКО

07:37 13.03.2020

Відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» і фестивалю писанок «Писанковий рай»

Відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» і фестивалю писанок «Писанковий рай»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2019 № 1489 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2020 навчальний рік, з метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді, патріотичного і громадянського виховання дітей, збереження культурної спадщини в Україні, популяризації мистецтва писанкарства в Україні, творчого розвитку дітей та юнацтва, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих і творчих колективів та окремих авторів, з 05 до 12 березня 2020 року на території Водянської ОТГ проходили відбіркові етапи Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» і фестивалю писанок «Писанковий рай» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

20:50 12.03.2020

«Тарас Григорович Шевченко. Геній. Поет. Українець»

«Тарас Григорович Шевченко. Геній. Поет. Українець»

В історії кожного народу серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом українського народу є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського генія.                                                                                                                                                 9 березня виповнилося 206 років від дня народження Тараса Шевченка. З цієї нагоди в КЗ «Нововодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів» було проведено інтелектуально-розважальну гру «Хто зверху?», під керівництвом вчителя української мови та літератури Горбань Яни Сергіївни. Мета заходу - узагальнити і систематизувати знання учнів про життя і творчість Тараса Шевченка; пробуджувати у дітей інтерес до читання творів; сприяти розвитку творчої особистості, вміння працювати командою; виховувати у дітей через ігри, людяність, гуманізм у стосунках, доброзичливість, повагу до людей, великодушність, скромність та самопожертву.

19:04 11.03.2020

ЗІ СВЯТОМ!

ЗІ СВЯТОМ!

Дорогі жінки, матері, дружини, сестри, доньки, невістки і подруги !

15:08 07.03.2020

Зі святом , дорогі жінки!

Зі святом , дорогі жінки!

     З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг. Образ весни з давніх-давен завжди уособлював собою образ краси, сили і надії. Першим і по жіночому особливим місяцем весни є березень.Тому 6 березня вихованці Водянської шкільної родини зібралися, щоб ушанувати жінку-матір, бабусю, сестричку, подругу - всіх жінок на землі, і привітати зі святом 8 Березня.  Цей день був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

21:23 06.03.2020

Спартакіада продовжується

Спартакіада продовжується

04 лютого на базі Дніпровської ЗОШ №2 , в рамках учнівської спартакіади, відбулися змагання з баскетболу серед учнів загальноосвітніх закладів Водянської ОТГ. В змаганнях прийняли участь команди юнаків з Дніпровської ЗОШ №1, Дніпровської ЗОШ №2 та Заповітненської ЗОШ.  Після закінчення змагань місця розділилися таким чином:

07:40 05.03.2020

Жінка – одвічна загадка природи

Жінка – одвічна загадка природи

Все найкраще у нашому житті пов'язане з жінкою. Вона народжує дитя, стає турботливою мамою, лагідною дружиною. А поряд з цим на її плечі лягають службові обов'язки.  Тому не дивно, що напередодні Міжнародного жіночого дня - 8 Березня, значну увагу у Водянській  громаді приділили жінкам. 4 березня привітали мешканок громади учасники художньої самодіяльності з концертною програмою, підготовленою  інформаційно-просвітницьким центром  культури і дозвілля Водянської сільської ради на чолі з директором центру Надією Корж.

20:39 04.03.2020

В селищі Веселе відбулись змагання з волейболу серед чоловічих команд обєднаних територіальних громад

В селищі Веселе відбулись змагання з волейболу серед чоловічих команд обєднаних територіальних громад

29 лютого в селищі Веселе відбулись змагання з волейболу серед чоловічих команд обєднаних територіальних громад . Це спільний захід Веселівської громади та Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" в рамках виконання "Програми фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки" та відзначення 70-річчя з дня утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос". Як було анонсовано , на змагання прибули команди з одинадцяти сільських, селищних, міських обєднаних територіальних громад. На урочистому відкритті учасників вітали голова Веселівської ОТГ Петро Кіяшко та голова обласного осередку ВФСТ "Колос" Анатолій Земляков. Так як це був останній день свята Масляної, всі команди отримали від гостинних господарів подарунки-млинці, а від обласної організації ВФСТ "Колос"- календарі ГО "ВФСТ "Колос". Щодо самих змагань, то у фінальну четвірку прогнозовано потрапили господарі, команди Якимівської, Водянської та Преображенської ОТГ. В боротьбі за третє місце Якимівські волейболісти перемогли Веселівців, а у фіналі Водянці були сильнішими за преображенців. Команда-переможець отримала грамоту, кубок та медалі, а призери -нагороджені грамотами та та медалями, про які подбали господарі . Велика вдячність партнерам заходу-відділу освіти , молоді та спорту Веселівської ОТГ( спеціаліст відділу спорту Михайло Козюра) за відмінну організацію та поширення досвіду кращих практик з реалізації програм розвитку масового спорту, фізичного оздоровлення та пропаганди здорового способу життя в громадах.

15:20 02.03.2020

Як у Водяному святкували  Масляну

Як у Водяному святкували Масляну

    Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. А чи знаєте ви, що Масляна – це одне з найдавніших слов’янських свят, тому що бере свій початок ще з дохристиянських часів, у період поклоніння язичницьким богам?

20:42 28.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь