A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

В селі Водяне відкрився магазин «Дары Степного»

Дата: 22.01.2021 20:35
Кількість переглядів: 632

З кожним роком на ринку України все більше зростає попит на натуральні або органічні фермерські продукти. Люди цінують продукцію, вирощену без використання пестицидів і генетично модифікованих організмів. 22 січня в центрі села Водяне відкрився четвертий в районі магазин мясо-молочної продукції «Дары Степного» від виробника ПрАТ «Степной».

Генеральний директор ПрАТ «Степной» Анатолій Анатолійович Волков зазначив: « При виготовленні своєї продукції  ми використовуємо мясо та молоко власного виробництва.» Також Анатолій Анатолійович зауважив , що в магазині будуть реалізуватися товари тільки власного виробництва під торговою маркою ПрАТ «Степной» і в планах на майбутнє відкрити такі ж магазини в селі Дніпровка і Нововодяне, для зручності населення.

В магазині можна придбати свіже м'ясо: яловичину та свинину. Це, в основному, делікатесні частини: вирізка, балик, м'якоть, стейк. Окрім того, в асортименті представлено свине сало, підчеревина, рулька та напівфабрикати: ковбаса домашня, м'ясо мариноване, фарш. Вся продукція в повній мірі відповідає органічним стандартам. Так, для приготування ковбаси не використовуються хімічні домішки, стабілізатори та поліпшувачі смаку – в складі напівфабрикату лише м'ясо, сало, сіль та натуральні спеції. Рецептура відповідає найвищим стандартам якості.

Для забою відбираються лише здорові тварини з високою енергією росту. Забій проводиться на сертифікованому підприємстві з суворим дотриманням ветеринарно-санітарних вимог. Протягом доби м'ясо охолоджують до 4–5 градусів в холодильній установці і наступного ранку його вже реалізують в магазині. М'ясо розміщене в спеціальних лотках на вітрині, де підтримується низькотемпературний режим.

Термін продажу м'яса максимум три дні. На даному етапі кожен вид м'яса (свинину, яловичину) будуть завозити в магазин двічі на тиждень у різні дні.

Окрім того, в магазині завжди лише свіжі хлібобулочні вироби – їх привозять щоранку та реалізують протягом одного дня, також можна придбати печиво, цукерки, фрукти. В магазині завжди щиро раді відвідувачам та гарантують персональний підхід до кожного клієнта.

Микола Ященко



Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь