A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ!

Дата: 08.12.2020 09:48
Кількість переглядів: 417

Виконавчий комітет Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області повідомляє, що згідно з ЗУ “Про регулювання містобудівної діяльності, розпочато процедуру громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації: «Детального плану території комунального підприємства «Комунальні системи» Енергодарської міської ради в адміністративних межах Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, за межами населених пунктів, під розміщення кладовища орієнтовною площею 21,6415 га».

Замовник:Виконавчий комітет Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області (юридична адреса: вул. Набережна 87, м. Кам'янка-Дніпровська, Кам'янко-Дніпровський район, Запорізька область, 71300).

Розробник: ТОВ «М.А.С. Групп» (юридична адреса: 49000 м. Дніпро,вул. Гоголя, 15 оф. 402).

 

Основною метою роботи при розробці містобудівної документації «Детального плану території коммунального підприємства «Комунальнісистеми» Енергодарської міської ради в адміністративних межах Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, за межами населених пунктів, під розміщення кладовища» є розміщення на проектній території кладовища для потреб м. Енергодар Запорізької області.

 

Склад та зміст містобудівної документації включає: пояснювальну записку, графічні матеріали, додатки.

Основні техніко-економічні показники: Площа в межах проекту складає -21,6415га.

Підстава для розроблення: Розпорядження голови райдержадміністрації від 16.04.2020р. №92 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території комунальному підприємству «Комунальні системи» Енергодарської міської ради в адміністративних межах Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, за межами населених пунктів, під розміщення кладовища».

З проектом ДПТ можливо ознайомитися на  офіційному сайті Кам’янсько-Дніпровської  райдержадміністрації Запорізької області: http://kdrr.gov.ua/ та http://vodyanska.gromada.org.ua/ або у відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністраціїКам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: вул. Набережна 87, м. Кам'янка-Дніпровська, Кам'янко-Дніпровський район, Запорізька область, 71300.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій Головний архітектор району Людмила Пустовіт.

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються у письмовому вигляді до Виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: вул. Набережна 87, м. Кам'янка-Дніпровська, Кам'янко-Дніпровський район, Запорізька область, 71300 або за електронною поштою kamenkadn@gmail.com в строк не менш як 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні та триває до 17.01.2021 року. Пропозиції подані після встановленого строку залишаються без розгляду.

Інформацію про дату, час і місце проведення громадських слухань: 17.12.2020 р. о 10:00 за адресою: 71316, Запорізька обл., Кам'янсько-Дніпровський р-н, с. Водяне, вул. Миру, буд.  145а

Інформація щодо запланованих інформаційних заходів: презентація.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь