A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

НФК «Джерело» - Лауреат першої премії на «EUROFOLK-Запоріжжя 2019»

НФК «Джерело» - Лауреат першої премії на «EUROFOLK-Запоріжжя 2019»

       Фестиваль «Евро фольк-Запоріжжя 2019» проводився у рамках Музичних свят «Євро фолк» — Світ це телебачення. Музикальні свята проводяться в різних містах і країнах Європи впродовж року під егідою Європейської Асоціації Фольклорних Фестивалів. Музичні свята «Євро фольк» складаються з сорока п’яти музичних фестивалів. Основна мета Європейської Асоціації фольклорних фестивалів EAFF – популяризація традиційних народних мистецтв, підтримка розмаїття основних традиційних цінностей та ідентичності різних національностей.

18:16 19.11.2019

Відбувся ІІ етап Х міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка

Відбувся ІІ етап Х міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка

       З метою піднесення престижу української мови й літератури у молодого покоління, підвищення рівня мовної культури, виховання почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю; вшанування Великого Кобзаря  – поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу серед учнів 5-11 класів 15 листопада 2019 року на базі Нововодянської загальноосвітньої школи  пройшов ІІ етап  Х Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка.  в якому взяли участь 16 учнів з 6-ти закладів загальної середньої освіти Водянської об’єднаної територіальної громади.

19:38 15.11.2019

В селі Заповітне відкрився Медичний Центр

В селі Заповітне відкрився Медичний Центр

14 листопада 2019 року відбулося урочисте відкриття медичного центру в с. Заповітне Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району. Медичний центр був створений за сприянням генерального директора ПАТ «Племзавод «Степной» Волкова Анатолія Анатолійовича.          Ідея створення такого проекту виникла давно. Для її втілення було докладено чимало зусиль, адже треба продумати оптимальну структуру закладу, джерела його фінансування, розробити проектну документацію, провести ремонтні роботи.Лікарі й адміністрація центру підготувалися до свята і зробили все, щоби цей день залишив лише приємні спогади у наших маленьких та дорослих гостей. В своїй промові Анатолій Волков зазначив:- Медичний Центр в Заповітному має концепцію амбулаторної сімейної медицини з акцентом на актуальне обладнання, а також на сучасні методики діагностики та лікування. Медичний центр призначений для надання послуг клієнтам, які проживають і працюють в с. Заповітне, а також і для всіх бажаючих. У медичному центрі  функціонуватиме палата тимчасового перебування пацієнтів та маніпуляційний кабінет, кабінет дитячого лікаря, кабінет сімейного лікаря, процедурний кабінет та стоматологічний кабінет. Також на першому поверсі розташований центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.         З привітальним словом виступив керівник КЗ «Теріторіальне медичне об’єднання "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Запорізької обласної ради Костянтин Малашенко. Він зазначив:-  Робота «швидкої допомоги» – непроста і особливо відповідальна. Вона вимагає від медика швидкості реагування, впевненості, рішучості, особливої людяності . У будь-який час доби, при будь-якій погоді ці люди в білих халатах поспішають на допомогу, рятують здоров'я і життя людини, і тому, в селі, яке розташоване найдальше потрібен центр швидкої допомоги.

20:33 14.11.2019

Фольклорний ранок «Сім’я – родина»

Фольклорний ранок «Сім’я – родина»

До світлиці НФК «Джерело» КЗ «ІПЦКіД» Водянської сільської ради завітали  гості – учні молодших класів Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. Ф.О.Окатенка.

17:33 11.11.2019

Відбувся ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика у Водянській ОТГ

Відбувся ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика у Водянській ОТГ

      Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика — конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.  Його проводять щороку у День української писемності та мови.

20:27 08.11.2019

У Водянській територіальній громаді зривається навчальний процес у школах та садочках

У Водянській територіальній громаді зривається навчальний процес у школах та садочках

4 листопада, тобто сьогодні, закінчилися осінні канікули і в школах поновлено навчальний процес. Та, на жаль, в Кам’янсько-Дніпровському районі повернутися за парти змогли не всі учні. Наразі, у Водянській  територіальній громаді без опалення все ще залишаються чотири школи та садочок! І проблема там склалася дуже серйозна.

13:28 04.11.2019

І знову медаль у Ганзенка Олега!

І знову медаль у Ганзенка Олега!

         З 18 по 27 жовтня 2019 року в столиці Румунії, місті Бухарест відбувся Чемпіонат Європи серед юніорів та молоді до 23 років. Команду України представляли 32 важкоатлети: 10 дівчат серед юніорів до 20 років та 5 серед молоді до 23 років, 9 хлопців серед юніорів та 8 серед молоді.

21:14 28.10.2019

Волейболісти  Водянської ОТГ – срібні призери!

Волейболісти Водянської ОТГ – срібні призери!

25-26 жовтня 2019 року  в м. Запоріжжя  на базі КЗ «Запорізька обласна дитячо-юнацька спортивна школа» відбувся чемпіонат Запорізької області з волейболу серед юнаків 2005 року народження  та молодших.

17:51 28.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь