A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

6 лютого- День звільнення села Водяне

6 лютого- День звільнення села Водяне

      Сьогодні, 6-го лютого, в Водянській об’єднаній територіальній громаді відзначили 78-му річницю від дня звільнення села Водяне від німецько-фашистських загарбників.

17:58 06.02.2022

День звільнення села Дніпровка і села Заповітне

День звільнення села Дніпровка і села Заповітне

З нагоди 78-ї річниці звільнення сіл Дніпровка і Заповітне від німецько-фашистських загарбників активні мешканці  взяли участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятників воїнів-визволителів у Другій світовій війні.

13:04 06.02.2022

До Дня звільнення села Водяне

До Дня звільнення села Водяне

6 лютого ми вшановуємо пам'ять героїв, які   загинули, захищаючи село Водяне від німецько-фашистських загарбників.

08:26 06.02.2022

Традиціям не змінюємо!

Традиціям не змінюємо!

Вже стало традицією, щорічно на початку лютого проводити турнір з сімейного міні-футболу. Так було і цього року. 05 лютого в спортивному залі Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка  пройшов турнір з сімейного футболу, який був  присвячений   до  дня звільнення села від німецьких загарбників та пам’яті нашого земляка-футболіста Василя Гайсана. В турнірі взяли  участь 8 сімейних команд, це родини : Косинського В., Окатенка Я. Кінащука Р., Томіліна О., Концура В., Василенка Ю., Абрамова Д., Пригоди В., які були розділені на дві підгрупи.

19:49 05.02.2022

До дня визволення сіл Нововодяне, Новоукраїнка, Примірне.

До дня визволення сіл Нововодяне, Новоукраїнка, Примірне.

День визволення сіл Водянгської ОТГ  від фашистських загарбників, свято, яке відзначається в громаді щорічно на початку лютого, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. В ході Другої світової війни саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

18:37 05.02.2022

Зимові розваги

Зимові розваги

      Зима – казкова пора року, яку особливо чекають діти. Нинішньої зими ми вже звикли до погодних сюрпризів: то йде дощ, то сильний вітер, то ожеледиця, то забагато снігу. Звісно, що великий снігопад  сільським жителям приносить  немало клопоту: не поїдеш до місця призначення на велосипеді, бо дороги не розчищені, треба звільнити від заметів власні подвір’я, щоб потім не було води, але минулого тижня найбільше раділи кучугурам снігу наші дітлахи. 

17:03 31.01.2022

Спорт - це здоров'я!

Спорт - це здоров'я!

Невід’ємною частиною фізичного розвитку і становлення особистості в підлітковому віці є фізичне виховання школярів.

19:06 28.01.2022

Рейтинг малих та середніх громад Запорізької області

Рейтинг малих та середніх громад Запорізької області

За результатами обробки наданої громадами інформації, Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформований черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч. На чисельні прохання представників громад ми публікуємо повний список. До Вашої уваги рейтинг громад Запорізької області станом на 01.01.2022. Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інституційну привабливість громад (сторінка Фейсбук, пост за 18.01.2022). Джерела інформації: 1. Сайт громади. 2. Анкета, яка заповнюється працівниками муніципалітету і надається Фондом на запит громади, або департаментами ОДА та облрад. 3. Відкриті джерела. 4. Громадські звернення з документальними підтвердженнями. Рейтинг є продуктом проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», має сукупність суб’єктивних оцінок експертів проекту, які беруть за основу максимально об’єктивну інформацію з доступних джерел

19:03 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь