Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Традиціям не змінюємо!

Дата: 05.02.2022 19:49
Кількість переглядів: 432

Вже стало традицією, щорічно на початку лютого проводити турнір з сімейного міні-футболу. Так було і цього року. 05 лютого в спортивному залі Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка  пройшов турнір з сімейного футболу, який був  присвячений   до  дня звільнення села від німецьких загарбників та памяті нашого земляка-футболіста Василя Гайсана. В турнірі взяли  участь 8 сімейних команд, це родини : Косинського В., Окатенка Я. Кінащука Р., Томіліна О., Концура В., Василенка Ю., Абрамова Д., Пригоди В., які були розділені на дві підгрупи.

 

Відкриваючи турнір голова сільської ради Сергій  Єрмаков відзначив важливість проведення таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушність військових традицій і пам’яті про тих, хто віддав життя виконуючи військовий обов’язок. Спортсменам і присутнім в залі вболівальникам побажав удачі в спорті та в житті, здоров’я, мирного неба.

 

До слів привітання приєднався син Василя Гайсана Дмитро, який подякував учасникам турніру, що зберігають память про батька,  побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

Також учасників турніру привітав головний суддя змагань Віталій Дорошенко і ознайомив з регламентом ігр.

 

По завершенні церемонії відкриття стартували міні-футбольні протистояння, які проходили дуже жваво та емоційно.

 

Після всіх проведених ігор до фіналу вийшли  команди  сімї Косинського В. та Кінащука Р. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь родини Косинського В. але в другому таймі команди обмінялися голами, рахунок став 3-2, і на останій хвилині гравець сімї Кінащука забиває третій гол в ворота суперника. Рахунок в основний час 3-3.  Все вирішили післяматчеві пенальті, де сильнішими виявилися  гравці родини Косинського В. з перевагою в один мяч , стали переможцями турніру.

 

По завершенню турніру сільський голова С.Єрмаков вручив переможцю турніру родині  Косинського В. кубок,  грамоту і грошову премію, за ІІ місце Кінащуку О. грамоту і грошову премію, за ІІІ місце Томіліну О. грамоту і грошову премію. Грамотами були нагороджені наймолодший учасник турніру Косинський М., найкращий гравець Кінащук О., найдосвідченіший гравець Косинський В.

Велика подяка організатору  турніру Віталію Дорошенку , голові сільської ради Сергію Єрмакову за фінансову підтримку та директору школи Віталію Чорному  за надання спортивної зали для проведення змагань.

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь