A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Зимові розваги

Дата: 31.01.2022 17:03
Кількість переглядів: 373

      Зима – казкова пора року, яку особливо чекають діти. Нинішньої зими ми вже звикли до погодних сюрпризів: то йде дощ, то сильний вітер, то ожеледиця, то забагато снігу. Звісно, що великий снігопад  сільським жителям приносить  немало клопоту: не поїдеш до місця призначення на велосипеді, бо дороги не розчищені, треба звільнити від заметів власні подвір’я, щоб потім не було води, але минулого тижня найбільше раділи кучугурам снігу наші дітлахи. 

      У  четвер  сама погода шепотіла: «В Нововодянській школі бути змаганням!».  З самого ранку біля шкільного порогу вишикувалися залізні «коники» в очікуванні своїх господарів.  І ось, після уроків, першими заполонили шкільне подвір’я учні молодших класів.  Їх прийшли підтримати справжні вболівальники – їхні батьки.  У той день сніг не дуже міцно ліпився і , на жаль,  сніговика не зробиш, але це не завадило пограти усім в сніжки. А потім команди зі своїми санчатами почали змагання:  спочатку найменші - 1  та 2 класи, а потім 3 та 4 класи. Кожен школярик  взяв участь у веселій  естафеті «Мій коник».  Ну і, як завжди, відбулося улюблене змагання «Перетягування канату» . 

       Дещо  пізніше на шкільний стадіон вийшли учні 5 – 7 класів. У веселих змаганнях брали участь усі, і навіть  ті, хто спочатку не планував цього робити. Але як можна втриматися, коли сміх, галас,  дружня підтримка…

Особливо цікавими були розваги для старшокласників. Кожен з них  із великим задоволенням покатав  свого друга  на санчатах,  пограв у сніжки ,  з’їхав  на залізному конику з гори. Навіть деякі вчителі згадали своє дитинство  та проїхалися на санчатах.

         Щирий сміх, рухова  активність дітей, свіже чисте повітря – все це поєдналося в оздоровчому виховному заході, який сприяє розумінню школярами цінності власного здоров'я та бажанню вести здоровий спосіб життя, на деякий час забувши про  Інтернет та ґаджети. Популяризація здоров'язберігаючих  технологій, що впроваджуються  у подібній формі проведення уроків, створюють позитивні умови для навчання дітей у школі, організовують  руховий режим школярів, формують культуру здоров'я вихованців.

         Зустрічі з друзями, гра у сніжки, швидкі санчата,  рожеві щічки, мокрі рукавички, весь у снігу з ніг до голови,   страшенний апетит  -  ось головні ознаки сніжної  зими! На те вона й зима!

                                                                                      Світлана Білик

                            Педагог-організатор КЗ «Нововодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»


Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь