A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада щодо вирішення питання фінансування Кам’янсько-Дніпровської міської лікарні

Нарада щодо вирішення питання фінансування Кам’янсько-Дніпровської міської лікарні

09 грудня голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша провів нараду щодо вирішення питання з фінансування комунального некомерційного підприємства «Кам’янсько-Дніпровська міська лікарня».

07:39 13.12.2021

Всеукраїнський день української хустки

Всеукраїнський день української хустки

7 грудня – Всеукраїнський день української хустки.У цей символічний день жінки різного фаху, віку та національності об’єднані єдиною метою – сприяти збереженню, відновленню українських традицій, передачі їх молодому поколінню.

17:24 10.12.2021

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його. Саме тому щорічно, починаючи з 1991 року, міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства». Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.

16:39 08.12.2021

Творчість наших учнів

Творчість наших учнів

Сьогодні Нововодянська школа відчула наближення зимових свят. Над виставкою поробок «Новорічна композиція» витає особливий передсвятковий дух. У глядачів виставки розбігаються очі  від різноманіття ялинок, різдвяних віночків, святкових прикрас. Кожен автор виставкового експонату вклав свою працю та душу щоб створити свій власний шедевр,  порадувати себе та оточуючих.

16:31 08.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

    1 грудня  радісну подію відзначив КЗДО (дитячий садок) «Ромашка» Нововодянського старостинського округу  Водянської сільської ради. Рівно 10 років тому  маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері цього дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За десять років заклад випустив не одну сотню дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи. Сам же дитсадок, який нині відвідують 27 маленьких діток, з кожним роком ставав кращим. Утім, найбільшою гордістю закладу є його керівник Антоніна Демура та працівники дитячого садочку: вихователі, няні, методисти, психологи, музичні керівники, медики, кухарі, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.

19:30 02.12.2021

Всесвітній день боротьби із СНІДом

Всесвітній день боротьби із СНІДом

Щороку, 1 грудня, відповідно до рішень Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятих у 1988 році, Україна разом з міжнародною спільнотою традиційно відзначає Всесвітній день боротьби із СНІДом.

17:48 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь