Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Енергодарське управління ГУ ДПС у Запорізькій області

Дата: 20.01.2022 18:31
Кількість переглядів: 343

 

Запорізькі представники малого і середнього підприємництва сплатили до бюджетів 1,8 мільярда гривень

 

У минулому році до місцевих бюджетів регіону надійшло 1 мільярд 819 мільйонів гривень єдиного податку. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з 2020 роком підприємці сплатили на 331 мільйон гривень або на 22 відсотки більше.

Так, фізичні особи-підприємці спрямували до бюджетів громад 1 мільярд 303 мільйони гривень, суб'єкти господарювання-юридичні особи – 223 мільйони гривень, сільськогосподарські виробники – 293 мільйони гривень.

Так, платники єдиного податку обласного центру забезпечили до міського бюджету більше 1 мільярда гривень, мелітопольські і веселівські підприємці перерахували до скарбниць майже 185 мільйонів гривень, бердянські і приморські – 141,6 мільйона гривень, пологівські, більмацькі та розівські – 70 мільйонів гривень, оріхівські та гуляйпільські – 70 мільйонів гривень, василівські та михайлівські – 67 мільйонів гривень, енергодарські, кам'янсько-дніпровські та великобілозерські – 61 мільйон гривень, якимівські та приазовські – 57,3 мільйона гривень тощо.

Всього минулого року за спрощеною системою оподаткування працювали майже 55 тисяч фізичних осіб-підприємців, дев'ять тисяч суб'єктів господарювання-юридичних осіб та більше двох тисяч агровиробників.

Нагадуємо, 20 січня – останній день сплати авансових внесків з єдиного податку фізичними особами-підприємцями І та ІІ груп за січень, а 31 січня – граничний день сплати юридичними особами-платниками єдиного податку четвертої групи податкових зобов’язань, визначених у податкових деклараціях платника єдиного податку четвертої групи за ІV квартал 2021 року.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь