A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Енергодарське управління ГУ ДПС у Запорізькій області

Дата: 20.01.2022 18:29
Кількість переглядів: 283

Компанії і установи спрямували до бюджетів Запорізького регіону 142 мільйони гривень податку на прибуток

 

За минулий рік з прибутків запорізьких підприємств до місцевих бюджетів надійшло 142 мільйони 577 тисяч гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, лише у грудні скарбниці отримали 3,6 мільйона гривень податку на прибуток, що на 2,8 мільйона гривень більше, ніж у грудні 2020 року.

Упродовж 2021 року компанії і установи обласного центру перерахували до бюджету 103 мільйони 674 тисячі гривень, мелітопольські та веселівські платники забезпечили більше 14 мільйонів гривень, бердянські і приморські – 10 мільйонів гривень, вільнянські та новомиколаївські – 2,9 мільйона гривень, пологівські, більмацькі та розівські – 2,7 мільйона гривень, токмацькі і чернігівські – 2,4 мільйона гривень, оріхівські та гуляйпільські – 1,7 мільйона гривень тощо.

Нагадаємо, податкові декларації з податку на прибуток підприємств подаються за базовий звітний період, що дорівнює:

– календарному кварталу або календарному півріччю – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (півріччя);

– календарному року для платників податку на прибуток для податкової декларації, яка розраховується наростаючим підсумком за рік, – протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року;

– календарному року – протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

У податковій службі регіону триває підготовка до формування Громадської ради

 

У податковій службі Запорізької області відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради. У заході взяли участь представники Головного управління ДПС у Запорізькій області та інститутів громадянського суспільства.

Учасники засідання обговорили організаційні та методичні заходи для проведення установчих зборів, проаналізували подані документи від громадських організацій та визначили порядок проведення наступного засідання для формування нового складу дорадчого органу.

Крім того, увага була акцентована на податкових змінах, які були запроваджені у поточному році, їх впливі на запорізьких суб'єктів господарювання та проведенні якісної інформаційно-роз'яснювальної роботи серед суб'єктів господарювання. Окремо мова йшла про особливості застосування РРО та кампанію одноразового декларування активів фізичних осіб.

 

Довідково: Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області утворюється з метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь