A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Робочий візит керівництва району до Кам’янсько-Дніпровської міської та Водянської сільської об’єднаних територіальних громад з метою вивчення питання загрози підтоплення ґрунтовими водами населених пунктів

Дата: 12.01.2022 16:16
Кількість переглядів: 279

11 січня 2022 року заступник голови Василівської районної державної адміністрації Олексій Тимків, начальник відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Віталій Гузенко, головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Галина Дмитрієва та заступник начальника відділу ОПР та ЦЗ Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Олександр Єрмаков з робочим візитом відвідали територію Кам’янсько-Дніпровської міської та Водянської сільської об’єднаних територіальних громад з метою вивчення питання загрози підтоплення ґрунтовими водами населених пунктів Василівського району.

Під час поїздки здійснено огляд комплексу захисних масивів «Кам’янського поду» Кам’янської експлуатаційної дільниці, що входить до складу Нікопольського управління захисних масивів Дніпровських водосховищ. До складу комплексу вищезазначеного комплексу входять дамби, скидні канали, компресорні станції, протифільтраційні завіси. Комплекс захищає від підтоплення та затоплення водами Каховського водосховища територію площею 6,7 тис. га з населенням близько 33,0 тис. осіб, що проживають в м. Кам’янка-Дніпровська, с. Велика Знам'янка, с. Водяне.

Начальник відповідної дільниці Валентин Варивода розповів про загальний стан справ, обговорено технічний стан об’єктів комплексу, фінансування робіт, причин виникнення підтоплення та шляхи його ліквідації. Також обговорювалися питання виконання робіт з розчищення Камянсько-Дніпровського скидного каналу від сміття, ремонту, йоржування та продувки свердловин протифільтраційних завіс.

Заступник голови Василівської райдержадміністрації Олексій Тимків під час зустрічі з Водянським сільським головою Сергієм Єрмаковим здійснили огляд стану свердловин протифільтраційної завіси та Кам’янської захисної дамби в с. Водяне.

Виконання даних питань перебуває на особливому контролі керівництва району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь