Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Святий Миколай завітав до нашого"Сонечка"!

Дата: 17.12.2021 18:18
Кількість переглядів: 538

       Знову прийшла до нас найчарівніша, найказковіша пора року – зима. Принесла багато звичаїв, обрядів, дивовижних свят. Нещодавно  відсвяткували Андріївські вечорниці, а тут вже наступне свято. Одним з найочікуваніших для дітей,  вже традиційним, є свято Святого Миколая, адже він здійснює всі їхні мрії та бажання. І цього разу, 17 грудня, Святий Миколай разом з НФК «Джерело» (керівник Мироненко Л.О.) завітали до малят КДНЗ «Сонечко»  Водянської сільської ради (завідуючий Танько С.Г.). Веселою піснею “Ой, хто, хто Миколая любить»” зустріли його малюки.

    Ведуча свята, музичний керівник Вікторія Кузьома, привітала вихованців садочка зі святом і запросила керівника НФК «Джерело» Любов Мироненко розповісти діточкам про Святого Миколая.  Святий Миколай – символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за всіма дітьми протягом року. Якщо вони роблять щось хороше, – він радіє, якщо погане, – засмучується. І хороші, і погані вчинки Миколай записує у спеціальну книгу… Малюки, очікуючи свята і, звичайно, подарунків, не бешкетували і намагалися дати зрозуміти Святому Миколаю, що вони завжди готові бути хорошими, вихованими і слухняними. До свята діти готувалися заздалегідь: вчили вірші, співаночки, рухливі ігри. Адже всі знають, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки. Святий Миколай, почувши кожну дитину, завітав у дитячий садок, аби розважити діток та розпитати про їх добрі вчинки протягом року, подарувати їм свої щедрі гостинці. Можливо, кому й дісталася різочка, але про це ми поки що будемо мовчати…

Вітаємо зі святом і дітей, і дорослих! Хай святий Миколай оберігає нас від усього злого і вселяє у наші душі злагоду, любов до ближнього та щире бажання творити добро, не чекаючи на нагороду!

Батьки вихованців щиро дякують колективу КДНЗ «Сонечко» за виявлену увагу до їхніх малюків, та бажають міцного здоров’я, миру, щастя, достатку та здійснення всіх найзаповітніших мрій!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь