A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 02.12.2021 19:30
Кількість переглядів: 641

    1 грудня  радісну подію відзначив КЗДО (дитячий садок) «Ромашка» Нововодянського старостинського округу  Водянської сільської ради. Рівно 10 років тому  маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері цього дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За десять років заклад випустив не одну сотню дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи. Сам же дитсадок, який нині відвідують 27 маленьких діток, з кожним роком ставав кращим. Утім, найбільшою гордістю закладу є його керівник Антоніна Демура та працівники дитячого садочку: вихователі, няні, методисти, психологи, музичні керівники, медики, кухарі, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.

        Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Усі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

        Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Але в звязку з епідемологічною ситуацією в країні, свято відбулося в тісному колі друзів ( вихователі та діти) з дотриманням карантинних норм. Ювілей дитячого садка - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриття та гри! Саме з таким настроєм і зустрічав дитячий садок свій ювілей і приймав вітання від гостей. На цьому святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, просто казково.

        Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. Сьогодні, як і 10 років тому, двері дитячого садочка гостинно відкрито для справжніх господарів закладу − дітлахів.

        А закінчилось свято, як і годиться, куштуванням смачного святкового торта.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь