A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

В сільськогосподарській галузі було укомплектовано 5,5 тис. вакансій

Дата: 23.11.2021 13:44
Кількість переглядів: 331

В сільськогосподарській галузі було укомплектовано 5,5 тис. вакансій

 

Сільське господарство - одна з найважливіших галузей господарського комплексу України. Вже багато років Запорізька обласна служба зайнятості успішно співпрацює з найбільшими с/г підприємствами регіону щодо укомплектування вільних робочих місць, організації професійного навчання, тимчасової зайнятості. Серед таких підприємств: ТОВ «АФ Батьківщина», СВК  «Мирний», ТОВ «Олександрівка», ТОВ «Агрофірма Ольвія», ТОВ «Агротіс Плюс» та ін.

За 10 місяців 2021 року сільгосппідприємства надали до служби зайнятості Запорізької області 5,6 тис.вакансій, з яких 5,5 тис. було укомплектовано.

Також для потреб сільськогосподарських підприємств проводилось навчання безробітних громадян за професіями: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування  та на курсах цільового призначення  за напрямом «Експлуатація та ремонт сільськогосподарської техніки під час виконання сільськогосподарських робіт» і «Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів». Всього пройшли навчання 85 безробітних та 19 осіб підвищили кваліфікацію.

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік зазначає: «Попит на працівників у сільському господарстві є стабільно актуальним. Для сільського господарства найбільш затребуваними є наступні професії: тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, агроном, технолог сільськогосподарського виробництва, тваринник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва.

Напередодні професійного свята ми висловлюємо щиру вдячність за плідну співпрацю усім керівникам с/г підприємств області, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних та  забезпечують гідні умови праці. Розвиток сільського господарства в районі є особливо важливим, бо саме ці підприємства забезпечують працевлаштування значної частки сільського населення».

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями                       Кам’ янсько - Дніпровської районної філії Запорізької ОЦЗ (06138) 2-22-46


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь