A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Успішний педагог – майбутнє освіти!

Дата: 29.10.2021 21:04
Кількість переглядів: 682

Молодий вчитель прийшов у школу. Чи підготовлений він до роботи з учнями? Вирішальне становлення майстерності відбувається лише в школі, в живій роботі з дітьми, на практиці. Саме в перші роки, з перших днів розпочинається найбільш інтенсивне формування тих якостей, які й визначають міру майстерності майбутнього вчителя. Тому наша школа активно працює над розвитком молодих педагогів. Наша мета створити успішних педагогів, які прагнуть до саморозвитку, самоосвіти. Новий час вимагає нових підходів до вирішення проблем , нових методів, форм роботи у педагогічному напрямку.

На цьому тижні молоді вчителі Дніпровської ЗОШ №2 Водянської сільської ради прийняли участь у методичному квесті «Я - успішних педагог». Його метою було сприяти професійному розвитку молодих педагогів, створити атмосферу співпраці в групах, розвивати навички партнерських стосунків і рефлексії, уміння розкривати своє сприймання ситуації; допомогти усвідомити педагогам свої особистісні цінності та змінити їх в позитивну сторону до себе.

Вчителі виконували кожне завдання з натхненням, творчо підходили до вирішення поставлених задач. Допомагали одне одному,  переймали досвід. Кожен педагог, по завершенню квесту , поповнив скарбницю свого саморозвитку, і зробив ще один крок до звання «Я – успішний педагог!»

Пам’ятайте слова В.О.Сухомлинського: «Один із секретів педагогічної творчості і полягає в тому, щоб пробудити в учителя інтерес до пошуку, до аналізу власної роботи. Хто намагається розібратися в хорошому і поганому на своїх взаєминах з вихованцями, той уже досяг половини успіху»!

Хочеться побажати всім, хто вирішив присвятити себе дітям, хай у Вас вистачає сили, бажання, віри та наполегливості до омріяного майбутнього!.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь