Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбулася позачергова 13 сесія Водянської сільської ради

Дата: 21.10.2021 21:02
Кількість переглядів: 829

21 жовтня 2021 року відбулася позачергова 13 сесія Водянської сільської ради.

Порядок денний:    

1.    Про затвердження «Програми «Обдарована молодь Водянської сільської територіальної громади на 2021 рік»
2.    Внесення змін та доповнень до «Програми капітального та поточного ремонту будівель та споруд комунальної форми власності Водянської ТГ на 2019-2021 роки»
3.    Внесення змін та доповнень до «Програми організації та проведення проміжних виборів місцевих депутатів в одномандатному виборчому Заповітненському окрузі Водянської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області на 2021 рік»
4.    Внесення змін та доповнень до «Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Водянської сільської ради Кам?янсько-Дніпровського району Запорізької області»
5.    Внесення змін і доповнень до рішення Водянської сільської ради від 24.12.2020року №7 «Про бюджет територіальної громади Водянської сільської ради 2021 рік»
6. Про зміну назви та затвердження Положення відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області,  Статутів його структурних підрозділів у новій редакції
7. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства ЦПМСД Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції
8. Про зміну назви та затвердження Статуту ІПЦКіД Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції
9. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Заповітне» Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції
10. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Водяне» Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції
11. Про зміну назви та затвердження положення про Службу у справах дітей Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції.
12. Про зміну назви та затвердження Положення про Відділ  містобудування та архітектури виконавчого комітету Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції
13. Про зміну назви та затвердження Статуту ветеранської організації Водянської сільської ради Василівського району Запорізької області у новій редакції.
14. Про затвердження Переліку забудованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення комунальної власності Водянської сільської ради, що підлягають приватизації (продажу) у 2021 році.
- Про розгляд заяв громадян 
1.  Про  надання матеріальної допомоги гр. Король Г.І., Сириці Л.І.;
2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою 
щодо відведення земельної ділянки гр.: Артюх І.О., Живогляд О.В., Ільїній Л.І.
3. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Котелевець Д.С., Кудіновій С.Д.
 4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Горєлову Є.С., Змунчилову В.О., Чекмарьову  І.О., Тищенко О.В.
5. Про приведення державного акту на право приватної власності на землю у відповідність  до  чинного законодавства за заявою гр.:Чорного І.І., Колодій Н.А., Фандуль І.В., Толчинської І.В., Гонтар В.М., Щербань Г.І., Сидоряшної О.В., Кочневої Т.О.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь