A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Свято осені в КДНЗ «Сонечко»

Дата: 13.10.2021 20:49
Кількість переглядів: 724

      Осінь - це пора, яка немов би в казці перетворює весь навколишній світ в яскраві барви листопаду і сьогодні вона завітала до комунального дошкільного навчального закладу «Сонечко» Водянської сільської ради, де веселі малята з радістю запросили її на свято.

         Цьогорічне свято видалося на славу, адже пройшло під вмілим керівництвом досвідчених вихователів Гребцової Ірини Сергіївни, Загрунної Людмили Григорівни, Ткаченко Тетяни Василівни та музичного керівника Кузьоми Віти Степанівни, які піклуються про діток, готують їх до дорослого життя і прививають їм любов до прекрасного. Вихователі підготували декорації, склали цікаві сценарії, підібрали сучасний музичний матеріал, а головне – вивчили з малятами пісні, вірші, таночки, ігри. Цього осіннього дня в дошкільному навчальному закладі звучала музика, лунав щирий дитячий сміх. Також діти разом з батьками підготували виставку поробок на осінню тематику.

         А тоді розпочалося чаруюче осіннє дійство, яке демонструвало насичений сценарій з тематичними віршиками, пісеньками та хороводами. Завітали до малят на свято казкові герої. Діти залюбки розповідали вірші, грали та співали  з красунею Осінню та з Кікіморою. . Цьогорічне свято осені, проведене у садочку, видалося веселим і змістовним. Діти залишилися задоволеними від проведеного заходу.

        Хочеться подякувати вихователям всіх груп , за те що кожного дня вони старанною працею навчають наших діток пізнавати світ тільки з найкращої сторони і любити все що оточує нас.

       Діти це наше майбутнє, а коли воно таке радісне та щире, то починаєш вірити що воно в безпеці.

Дякуюємо вам!!!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь