A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

День фізичної культури і спорту у Водянській ЗОШ №1

Дата: 11.09.2021 09:17
Кількість переглядів: 700

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожного року у другу суботу вересня вся Україна відзначає День фізичної культури і спорту (Указ Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94). День, коли кожен себе відчуває спортсменом, переймає олімпійський дух змагань і б’є хоч і маленькі, але власні важливі рекорди.

 

         З метою популяризації спорту, пропагування здорового способу життя, розвитку олімпійського руху в Україні в школі проводяться заходи в рамках Олімпійського тижня: «Веселі старти», змагання з футболу, турнір з настільного тенісу, конкурс малюнків на спортивну тематику.

 

            За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Так і цього року 10 вересня у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст..№1 ім. Ф.О.Окатенка  відзначали День фізичної культури і спорту.

 

             День почався з ранкової зарядки, яку підготували учні 11-го класу, і яка поступово перетворилася в спортивний флешмоб. Учні 5-1- класів , почувши музику, з веселими вигуками  вправно виконували рухи, не забуваючи при цьому весело сміятися і ділитися позитивним настроєм з друзями.

 

         Для учнів початкових класів були організовані рухливі ігри  «Телевізор»»), «Коліщатка», «Їжачки», «Гіпопотам» та інші.

 

        Після так званої розминки учні 5-11 класів вирушили на шкільний стадіон для проведення спортивних естафет. Вчителі фізичної культури підготували різноманітні цікаві конкурси з використанням спортивного інвентаря: скакалок, м’ячів, обручів, гімнастичних палок.. Це  велика естафета, «Хвиля», «Сороконіжка», «Одне ціле»,»Три кільця».

 

       Учасники свята та вчителі добре підготувалися до цього свята. Всі станції, які були заплановані на маршрутних листах для учнів 5-11 класів, були гарно та естетично оформлені. Біля кожної станції діти з цікавістю зупинялися, виконувалися завдання, які пропонували їм керівники станцій.

         Звичайно, як і у кожному змаганні були переможці та переможені. Завершилося свято, але нехай ніколи у душі не згасає бажання бігати, стрибати, плавати, метати. Щоб ми завжди пишалися чемпіонами-олімпійцями нашої школи!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь