A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Неповторні миті зустрічей через роки

Дата: 23.08.2021 14:15
Кількість переглядів: 901

Хтось сказав: “Якщо в календарі немає святкової дати, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його”.

     За традицією кожного року в серпні  Водянська ЗОШ №1  радо відчиняє свої двері для зустрічі випускників. Це зустріч з дитинством і з юністю. Це приємні спогади про школу, вчителів, однокласників.  Для кожного це – довгоочікуване свято. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту -5 років , а для когось вже  10,20,30,40 років тому пролунав останній дзвінок, та усіх об’єднують вчителі,  незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

      Не винятком став і цей рік. 15 серпня зустрічалися випускники 2016 року випуску – класні керівники Петренко Таїсія Юріївна та Ященко Микола Васильович. Цікаво було дізнатися , як за 5 років змінилося життя випускників. Хтось закінчує навчання у вищих навчальних закладах, а хто вже навіть працює, хто вже одружився, а в декого вже дітки народилися.

      21 серпня на зустріч з’їхалися випускники 2001 року, які відмітили 20- річний ювілей після закінчення школи – класний керівник Ященко Микола Васильович і перша вчителька – Чорна Ганна Іванівна,  та випускники 1976 року, які відмітили 45-річний ювілей – перша вчителька Скворцова Євдокія Терентіївна. Зустріч з однокласниками  повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так бережемо у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча. Сльози, посмішки, зойки, здивування, обійми, поцілунки – усе зливалося в єдиний гамір. Згадки  перенесли  у  те  безтурботне  дитинство, потім  юність. Згадались  миті,  коли  вперше  прийшли  до  школи, як  хвилююче  переживали  перші  успіхи  і  невдачі, перші  світанки  і  перше  кохання, згадались  миті, коли  прощалися  зі  школою, ділилися  своїми  досягненнями. Хвилиною  мовчання  вшанували  всіх  кого вже  з  нами  немає і вчителів, і  учнів.

Зустрічі пройшли у надзвичайно теплій атмосфері. Роки летять, та  наша школа пам’ятає всіх своїх дітей. Двері школи завжди відчинені для вас, наші випускники, адже «колишніх» учнів не буває.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації зустрічі. Великій шкільній родині тепла, затишку, спокою та миру. До наступних зустрічей!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь