A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Водянські пляжники кращі !!!

Дата: 21.08.2021 13:56
Кількість переглядів: 652

17 серпня 2021 року в м. Приморськ відбулися обласні змагання з пляжного  волейболу та настільного тенісу в залік обласної спартакіади серед сільських школярів  «Хто ти, майбутній олімпієць?».  Команду Водянської ОТГ сформував і підготував до змагань директор Водянського сільського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх»- Левченко Сергій Васильович.            

      В змаганнях з настільного тенісу взяли участь сім команд.  Водянську ОТГ представляли Чепінський Микола , Гнатїєнко Ілл`я (учні Водянської ЗОШ № 2) та Масловець Каміла (учениця Водянської ЗОШ 1).  Так, як  цей вид спорту у нас  непопулярний , то на  високі досягнення і не розраховували. В підсумку- шосте місце. Для початку це добре, а на майбутнє хотілося б ,  щоб всі села громади активно допомагали в організації  збірної команди громади по настільному тенісу.      

       Дівочу команду по пляжному волейболу Водянської ОТГ представляли Вотінова Анастасія та Чорна Софія(учениці Водянської ЗОШ №2). Вони були наймолодшими волейболістками на змаганнях, але проявили себе добре. В кожній грі боролися за кожен м`яч, але брак досвіду все ж таки був помітний. Будемо сподіватися, що наполеглеві тренування дадуть свої результати і їх спортивна майстерність покращиться.

       В змаганнях по пляжному волейболу серед хлопців брали участь чотири найсильніших команди області. Це команди з Вільнянська,  Якимівки,  Приморська та Водянської ОТГ. Честь Водянської ОТГ захищали вихованці Водянської ЗОШ №2: Панов Андрій та Остапюк Гліб. Ігри проходили по коловій системі. Першу гру волейболісти Водянської ОТГ грали проти гравців з Приморська і перемогли з рахунком 2-0. Друга гра була проти пляжників з Якимівки. Першу партію Водянські пляжники виграли з рахунком 21-17. Другу партію Водянські пляжники також вели 20-17  але втратили пильність наприкінці партії і  програли 22-20. Третя партія також була за гравцями з Якимівки, яку вони виграли 15-9. Загальний рахунок 2-1 на їхню користь.

   Вирішальна гра проти Вільнянських пляжників була за перше місце. Так, як Вільнянскі волейболісти до цього перемогли 2-1 та 2-0  Якимівських та Приморських пляжників відповідно.

   Перед початком гри тренер команди Водянських пляжників Сергій Левченко провів з ними розмову та пояснив ситуацію. Тільки перемога з рахунком 2-0 виводить нашу команду на перше місце. Інший результат відкидає нас на третє місце.

Гра склалася дуже напруженою та цікавою. Кожна із команд хотіла зайняти перше місце. Водянські пляжники добре розпочали гру і добилися бажаного результату,  перемігши з рахунком 2-0, і зайняли почесне перше місце, за що були нагороджені медалями та грамотами. Друге місце зайняли пляжники з Якимівки. Третє місце здобули пляжники з Вільнянська.

      Після закінчення змагань були підбиті підсумки загального місця команд.

Спортсмени Водянської ОТГ зайняли загальне третє місце  та були нагороджені грамотою.

Молодці!!!!  Бажаємо успіхів!!!!!!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь