A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Про оприлюднення регуляторного акту

Дата: 29.07.2021 13:35
Кількість переглядів: 1176

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Водянської сільської ради «Про заборону реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Водянської  об’єднаної територіальної громади»

 

З метою впорядкування роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом та обмеження щодо їх продажу, усунення порушень громадського порядку у нічний час доби та з метою зменшення шкідливого впливу споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на мешканців Водянської об’єднаної територіальної громади, на виконання підпункту 441 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 9 статті 15-3 Закону України  «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

Розробником проекту цього рішення є Водянська сільська  рада, яка розташована за адресою: 71316, Запорізька область, Кам’янсько-Дніпровський район, с. Водяне,  вул. Миру,145а, тел. (06138)51140.

Проект та аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Водянської сільської ради буде опубліковано на офіційному сайті Водянської сільської ради: https://vodyanska-gromada.gov.ua/regulyatorni-akti-15-18-43-13-07-2017/.

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Водянської сільської ради  «Про заборону реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Водянської  об’єднаної територіальної громади» будуть прийматись протягом  місяця  з  дня  оприлюднення  проекту  рішення в письмовому вигляді за поштовою адресою: 71316, Запорізька область, Василівський (Кам’янсько-Дніпровський) район,      с. Водяне, вул. Миру,145а, приймальна сільської ради,  тел.(06138)51140.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь