A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

За крок від дорослого життя!

Дата: 24.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 759

      Випускний вечір відноситься до числа тих урочистостей, які відбуваються один раз у житті. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні коли він тільки почав ходити до школи. Напевно, кожен пам’ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу п’ятірку в щоденнику. Як же це все чудово! За роки навчання всі подорослішали. Не впізнати скромну сусідку по парті, вечірня сукня та завиті локони перетворили її на принцесу. Ну, а хлопчиська, тепер вони, як ніколи готові здійснювати гідні подвиги. І ось нарешті прийшов той довгоочікуваний день про який мріє кожен школяр – випускний вечір. Це свято має запам’ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок у школі, останній дзвінок, і ось довгоочікуваний випускний.

       Гортаючи календар, день за днем, випускники з хвилюванням чекають цієї довгоочікуваної дати  випускного вечора. У цей надзвичайний і урочистий момент прощається з рідною школою 35 випускників Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка. Вчителі передали свої знання випускникам, вклали в кожного часточку свого серця, допомогли знайти своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею. Досягти цього буде нелегко, адже від сьогодні кожен піде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок, кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч запитань. І, щоб старт у самостійне життя був значно легшим, щоб починався він з приємних спогадів про останній шкільний бал, ми зібрались сьогодні на цьому шкільному подвір’ї.

         Офіційна частина свята розпочалась з виконання Державного Гімну України.

Зі словами щирих привітань до випускників звернувся директор школи Віталій Дмитрович Чорний:- «Шановні вчителі, дорогі батьки, друзі. Наші діти сьогодні перетинають той поріг, після якого вони підуть у самостійне, доросле життя. Дорогі випускники, ви сьогодні такі красиві, вже такі дорослі. Я впевнений, що сьогоднішній вечір залишить у вашому житті незабутнє враження. Позаду – іспити, ви вступаєте в самостійне життя. Я впевнений, що всі вже визначили той шлях, яким ви підете по життю. Я хочу побажати вам, щоб цей шлях був успішним. побажати всім вам насамперед міцного здоров’я, щастя, благополуччя, щоб ви були успішними в житті».

До вітань директора приєдналися  батьки. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від перших вчителів Чорної Ганни Іванівни та Живогляд Надії Іванівни.

       Також линули гарні слова класних керівників Скупої Лілії Анатоліївни та Буряк Людмили Федосіївни, які бажали щасливого майбутнього своїм вихованцям.  Вишукано-зворушливі слова привітань та побажань, іскрометний гумор, спогади про минулі роки, життєрадісна й запальна музика – усе це закрутилося у вирі пам’ятного всім шкільного вальсу.

      Завершальною частиною випускного вечора може стати прогулянка на світанку. Довгоочікуваний ранок, якого так довго чекали, настав. Всі випускники дивляться на все, що навколо відбувається, вже дорослими очима. Вони вже не ті хлопчики та дівчатка, які колись йшли в перший клас, не знаючи чого їм чекати. Це вже цілком дорослі люди, які готові розвиватися та іти по життю. На цьому етапі вони вже починають замислюватися про кар’єру і про родину. Але цей день вони будуть згадувати як один з перших кроків у доросле життя.

 

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь