A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

У Водянській громаді вітали медичних працівників зі святом

Дата: 19.06.2021 12:05
Кількість переглядів: 711

18 червня напередодні Дня медичного працівника у Водянській громаді привітали та відзначили працівників медичної галузі громади.

        З вітальним словом до працівників первинної медицини звернувся  голова сільської ради  Сергій Єрмаков. Він зазначив, що цей день разом із працівниками медицини відзначають тисячі людей, яким лікарі подарували радість одужання, які вірять у їхні знання, вміння і досвід, у постійну готовність прийти на допомогу. Також Сергій Вікторович наголосив на тому,  що лікар - почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія:  «Ви охороняєте наше здоров'я, лікуєте, допомагаєте з'явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Робота медичного працівника - це не лише надання медичної допомоги, а й спілкування з людьми. Пацієнти приходять часто не лише за лікарською допомогою, але й за розумінням і співчуттям. Добре слово помножене на досвід і знання медика – запорука успіху в роботі. Ми щиро дякуємо Вам за самовіддану працю, особливо в складних умовах пандемії».

       Присутніх у залі медичних працівників привітала заступник голови Василівської районної ради  Наталія Джуган. Наталія Віталіївна у своєму виступі зазначила, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. Найкращих працівників за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у наданні медичної допомоги населенню та з нагоди Дня медичного працівника нагородила почесними грамотами Василівської районної ради та побажала міцного здоров’я, благополуччя і добра.

        З вітальним словом до медичних працівників звернулася начальник відділу освіти , молоді та спорту Водянської сільської ради Ірина Іваніщак: «Шановні працівники галузі охорони здоров'я, лікарі, фельдшери і медичні сестри! Прийміть вітання з Днем медичного працівника. Ми щиро вдячні Вам за самовіддану працю, милосердя, доброту й щедрість душ.  Всім, хто працює в закладах охорони здоров’я громади бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету, щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини» і подарувала солодкі подарунки.

         Директор КНП «Водянський  ЦПМСД Водянської  сільської ради» Любов Колпак привітала колектив центру з професійним святом та відзначила кожного працівника гарним словом та грамотою за професійні досягнення.

         Запальними піснями привітали медичних працівників  колективи  «Джерело», «Надвечіря», «Дніпровські зорі», Валентина Устьянцева.

 

 

         Дорогі медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви поруч, аби встигнути допомогти хворому, на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній.

 

 Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Дякуємо Вам за все,наші ангели-охоронці в білих халатах!

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь