A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Представлення кандидатів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Водянської ОТГ

Дата: 08.06.2021 21:37
Кількість переглядів: 1546

      За посади директорів шкіл у Водянській громаді  змагатимуться 7 педагогів. Провести конкурс мають у трьох закладах, де закінчилися контракти із попередніми керівниками. 03 червня було проведено друге  засідання конкурсної комісії, на якому розглянули заяви учасників та визначили тих, хто братиме участь.

     Основна вимога до учасників – вища освіта та педагогічний стаж не менше трьох років. Кандидатуру одного претендента  комісія відхилила , в звязку з відсутністю педагогічного стажу.

      Сьогодні 8 червня відбулося представлення кандидатів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти у трудових колективах трьох навчальних закладів Водянської громади. Начальник відділу освіти , молоді та спорту Водянської сільської ради Ірина Іваніщак разом з секретарем конкурсної комісії Олександрою Петренко  та членами комісії завітали до комунального закладу  «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» і представили трудовому колективу трьох кандидатів на посаду керівника закладу: 1. Навозенко Наталію Анатоліївну; 2. Мартиненко Олену Володимирівну; 3. Жукова Олександра Леонідовича. Цього ж дня відбулося також представлення кандидатів на посаду директора у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2», де приймуть  участь у конкурсі два кандидата  Івахіна Катерина Василівна і Різниченко Микола Олегович. І останній навчальний заклад – КЗ «Заповітненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» до якого подала документи на конкурс також два кандидата – Малий Володимир Федорович та Остапюк Олена Миколаївна.

    Під час зустрічі з трудовими колективами кандидати на посаду директора закладу освіти представили свої програми розвитку школи, розповіли присутнім про кадрову політику, формування фінансових ресурсів, матеріально-технічну базу та інше. В свою чергу представники трудових колективів також мали багато цікавих запитань до кандидатів на посаду.

Отже незабаром відбудеться наступне засідання конкурсної комісії, де всі сім кандидатів позмагаються в перевірці знань законодавства у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційних завдань.  



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь