A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні: ніколи знову!

Дата: 07.05.2021 20:51
Кількість переглядів: 871

Шановні мешканці Водянської громади! Український народ у День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пригадує безліч подій. У них переплелися скорбота й радість, мужність і безсмертя. Вони – символ величі народного подвигу. У ці травневі дні наш народ подумки звертається до тих страшних подій, що стали трагедією всього людства. І водночас усі ми згадуємо про величезну роль згуртованості, патріотизму й одностайності народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлюють повагу всім борцям проти нацизму.

9 травня – Свято Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Воно – особливе. Ця дата назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу та мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Ми схиляємося в доземному поклоні перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини та бажання бачити її незалежною та квітучою.

Ті давні уроки історії вчать нас цінувати безхмарне мирне небо, мир, спокій і радість у родинах і навколо. Однак ці прагнення до мирного життя в єдиній незалежній Україні й на сьогодні дуже актуальні для всіх нас. Особливо гостро ми відчуваємо потребу в гуртуванні разом заради єдиної високої мети у складні часи відстоювання права на незалежність і на цілісність нашої країни. Наші українські воїни – гідні нащадки своїх героїчних дідів і прадідів. Тож ці урочисті й величні, водночас радісні й трагічні дні – чудовий привід ще раз нагадати про щоденний подвиг наших воїнів.

Дорогі ветерани, щиро бажаємо вам міцного здоров’я та довголіття, щоб тінь смутку ніколи не затьмарювала ваше чоло. Нехай у кожній родині панують добро, злагода і любов!


Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь