A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Служба зайнятості інформує. Діє нова форма звіту №4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Дата: 22.04.2021 14:16
Кількість переглядів: 630

Служба зайнятості інформує. Діє нова форма звіту №4-ПН про запланованемасовевивільненняпрацівників

 

Від 16 квітняпідприємства, установи та організації, в разізапланованогомасовоговивільненняпрацівників у зв’язкуіззмінами в організаціївиробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацієюабоперепрофілюваннямпідприємств, установ та організацій, скороченнямчисельностіабо штату працівниківпідприємства, установи та організаціїнезалежновідформивласності, виду діяльності та господарюванняповинніподавати до центрівзайнятості та філійобласного центру зайнятості за місцемпровадженнясвоєїгосподарськоїдіяльності, звіт за формою №4-ПН «Інформація про запланованемасовевивільненняпрацівників у зв'язкуіззмінами в організаціївиробництва і праці», за новою формою.

Нова форма звітності та порядок їїскладаннязатверджені наказом Міністерстварозвиткуекономіки, торгівлі та сільськогогосподарстваУкраїнивід 18 березня 2021 року №563, щозареєстрований в МіністерствоюстиціїУкраїни 05 квітня 2021 року за №445/36067.

Термінподаннязвітності – не пізнішеніж за два місяці до вивільнення та не пізнішеніж за 30 календарнихднів до вивільнення в разізвільненнядержслужбовців (п. 1 та 1-1 ч. 1 ст. 87 Закону України «Про державну службу»). У разіякщоостанній день строку припадає на вихідний, святковийабоіншийнеробочий день, днем закінчення строку поданняінформації є перший післяньогоробочий день.

Інформація за встановленою формою подається в електронномувигляді (з накладеннямкваліфікованогоелектронногопідпису) абопаперовомувигляді (іззасвідченнямпідписомкерівникаабо особи, відповідальної за поданняінформації).

Сліднагадати, щокритеріїмасовоговивільненняпрацівників з ініціативироботодавця (одноразового абопротягом 3 місяців), крімвипадкуліквідаціїюридичної особи, визначені у ст. 48 Закону «Про зайнятістьнаселення».

Звертаємоувагу, що наказ Міністерствасоціальноїполітикивід 31 травня 2013 року №317, якимбулозатверджено форму звітності №4-ПН «Інформація про запланованемасовевивільненняпрацівників у зв'язкуіззмінами в організаціївиробництва і праці» та Порядок їїподання, втративчинність.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями Кам’янсько - Дніпровської районної філії  за номером телефона (06138) 2-22-46

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь