A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Чисте довкілля – справа кожного!

Дата: 17.04.2021 19:49
Кількість переглядів: 770

Діяльність місцевих рад у сфері благоустрою населених пунктів спрямовується на створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення.

Так, у селі Водяне, вже не один рік поспіль існує проблема звалища побутових відходів на виїзді із села в сторону села Дніпровка і в сторону м. Енергодар. Територія лісосмуги фактично потопає у смітті, яке систематично викидають не тільки мешканці села , а й жителі сусідніх міст і сіл.

Водянська сільська рада веде активну боротьбу за чистоту та охайність території села, постійно прибираючи її від  накопичення побутових відходів  та підтримуючи в належному санітарно-технічному стані завдяки злагодженій і відповідальній роботі ПП «Рештей» на чолі з керівником Рештей Валентиною Павлівною. Так, протягом минулого тижня, ПП «Рештей» для ліквідації смітників в парку біля колишнього клубу задіяла своїх робітників  та трактор, яким було вивезено повний причіп сміття. Також минулого тижня працівниками ПП «Рештей»: Оверком Віталієм, Білан Світланою, Гатальським Петром, Кузьміним Іваном було прибрано узбіччя дороги на виїзді з села в сторону села Дніпровка . Від приватного підприємця Рештей Валентини Павлівни прозвучали слова подяка своїм співробітникам, а особлива подяка небайдужим мешканцям села: Селезньовій        Валентині та Жайворонок Валерію, який разом зі своїми маленькими діточками, Софїєю та Дмитром,  долучилися до прибирання. На мою думку, якби було б менше сміттєзвалищ на узбіччі, приватне підприємство більше зробило б в селі роботи, але теплішає і трава підіймається, потрібно якнайшвидше прибрати під’їзди до села, потім важче буде витягувати сміття. А під’їзд до села – це його візитна картка. Вже розпочався овочевий сезон і підходять Великодні свята, багато гостей їдуть з інших міст і хотілося б, щоб враження у них про наше село і громаду склалося якнайкраще. І, до речі, шановні покупці, не викидайте сміття зі своїх авто на узбіччя. В понеділок, 19 квітня,  на 10.00 запрошуємо всіх мешканців села Водяне і села Мічуріно, і всіх бажаючих навести порядок на дорозі Водяне-Енергодар. Збір о 10.00 в кінці вулиці Миру. А також наступного тижня планується  прибирання сільських цвинтарів та територію дамби. Виконком Водянської сільської ради звертається до мешканців села з проханням НЕ СМІІТИТИ і разом підтримувати чистоту довкілля. У разі наявності накопичення побутових відходів, чи якщо мешканці стали свідками несанкціонованого вивезення побутових відходів та сміття на території сільської ради, просимо оперативно інформувати виконком сільської ради особисто або через депутата округа.

Порядок та благоустрій території села та громади залежить від кожного з нас!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь