A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Тиждень Математики у Нововодянській ЗОШ

Дата: 07.04.2021 19:20
Кількість переглядів: 689

Сучасна людина повинна вміти творчо вирішувати життєві завдання, самостійно мислити, систематично і безперервно поповнювати та збагачувати свої знання,  виробляти та відстоювати свою точку зору, поважаючи при цьому думку інших. Всі ці  соціальні якості починають свій розвиток та формуються у шкільному віці. Однією із форм активізації пізнавальної діяльності учнів є предметні тижні, котрі сприяють науковій організації праці школярів та розвитку їхніхінтересів.

Минулого тижня в КЗ «Нововодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів» проходив Тиждень математики. Всі заходи, які були підготовлені та проведені вчителями-предметниками,спрямовані на формування у школярів позитивної навчальної мотивації з математики, активізації  та розкриття потенціалу  учнів та важливості математичної науки в сучасному світі.На кожному уроці вчителі підготували для учнів математичні цікавинки, а особливо захоплюючими серед  всіх заходів було декілька.

Учні молодших класів проявили свої творчі здібності і фантазію,  підготувавши виставку «Геометрія навколо нас». Кожен школяр передав у своєму малюнку чи аплікації те, що розгледів через призму геометрії  в оточуючих нас предметах.

Педагог Л.І.Сириця провів серед учнів 10-11 класів брейн-ринг «Математика в минулому та сучасності». Учитель, виступивши в ролі Піфагора, приєднав до учнівських команд старших наставників – вчителів математики та директора школи Т.О.Лисенко. Гравці із задоволенням та спортивним азартом вирішували логічні  та практичні завдання, головоломки тощо.

Учитель Т.В.Токаренкопровела серед учнів 6 класу урок-вікторину «У світі математичних чисел». Дві команди «Квадрат» і «Трикутник» змагалися в різноманітних конкурсах, вікторині, музичному  батлі.

Учитель Піскоха А.Д. завершила предметний тиждень досить цікавим та захоплюючим математичним уроком-квестом для учнів 5 класу. Дві команди змагалися у різноманітних конкурсах та поетапно пізнавали щось нове зі світу математики.

Неповторною та цікавою була зібрана колекція математичних леп-буків, що виготовили учні 5 – 8 класів. Кожен  школяр зміг знайти для себе щось захоплююче та цікаве.

Можна впевнено сказати, щоТиждень математики пройшов досить змістовно, весело, в атмосфері творчості, співробітництва, активного пізнання нового та цікавого. Мабуть, кожен учень зрозумів для себе – наскільки необхідною,важливою та захоплюючою може бути математика. Отже, ця цікава наука збуджує зацікавленість школярів до математики як навчального предмету, виявляє обдарованих дітей та виховує у кожного учня  віру у свої сили і можливості.

С.Білик

Педагог-організатор КЗ «Нововодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»
 


Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь