A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Жіночий волейбол

Дата: 10.03.2021 17:39
Кількість переглядів: 634

6 березня 2021 року в м. Василівка проходив відкритий кубок Громадської організації ВФСТ «Колос» у Запорізькій області з волейболу серед жінок. На відкритті турніру учасників привітали Василівський міський голова Сергій Каліман, голова Василівської районної ради Олена Здор та депутат обласної ради Олег Каліман. Кожна команда отримала солодкі подарунки від господарів.

Почесний кубок розіграли сім команд, які були поділені на дві підгрупи. Команда Водянської ОТГ потрапила до другої групи і її суперниками стали «Чайка», Гуляйпільська ОТГ та василівські волейболістки.

Першу зустріч водянські волейболістки грали проти команди «Чайка» і перемогли з рахунком 2:0.

Друга зустріч була з волейболістками з Гуляйполя. Водянські спортсменки перемогли з рахунком 2:1.

Третя зустріч була за вихід у фінал. Водянські волейболістки змагалися з спортсменками з м. Василівка. Гра була дуже цікава, але господарі, волейболістки з Василівки, перемогли з рахунком 2:0 і вийшли до фіналу, де на них чекали волейболістки з Акимівської ОТГ, а волейболісток Водянської ОТГ в грі за третє місце чекали спортсменки команди «Азовец» Кирилівської ОТГ. Гра була дуже напружена і цікава, інтрига відчувалася до самого кінця. Для водянських волейболісток це була уже четверта гра, а для кирилівських – третя. У першій партії здобули перемогу кирилівські волейболісти з рахунком 25:23. У другій партії перемога була за водянськими волейболістками з рахунком 26:24. Третя партія (для водянських волейболісток це була десята партія за цей ігровий день) була, як кажуть «з останніх сил», вона закінчилася з рахунком – 15:13 на користь волейболісток Водянської ОТГ. Загальний рахунок 2:1 і третє місце на кубку у Водянській ОТГ. У фіналі команда «Аскон» Якимівської ОТГ з рахунком 2:1 перемогли команду з Василівки.

В підсумку І місце зайняли «Аскон» Якимівської ОТГ, ІІ місце – Василівська ОТГ, а ІІІ місце за волейболістками Водянської ОТГ. Всі призери нагороджені грамотами і кубком. Кращим гравцем команди Водянської ОТГ оргкомітет визначив Кузьміну Тетяну, яку нагородив грамотою і цінним подарунком.

Честь Водянської ОТГ захищали вихованці Заповітного та с. Водяне: Кузьміна Тетяна, Гапоненко Інна, Кутішевська Вікторія, Мороз Дар’я, Щелкунова Діана, Пономаренко Валерія і капітан команди Тєрєхова Ольга, тренер команди Левченко Сергій Васильович.

Вітаємо наших чарівних жінок з цим досягненням. Так тримати, молодці!!!

 

Микола Ященко


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь