A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Три срібні медалі Кубка України з важкої атлетики здобув студент ЗНУ Олег Ганзенко

Дата: 09.03.2021 22:06
Кількість переглядів: 668

У Запорізькому національному університеті велику увагу приділяють заохоченню молоді до занять фізичною культурою. Тож днями у виші щиро вітали перші перемоги вихованців ЗНУ на Кубку України з важкої атлетики. Успішне сузір’я перемог додав до скарбнички спортсменів і студент ЗНУ (наш земляк) Олег Ганзенко, здобувши три срібні медалі. Варто відзначити, що куратором важкої атлетики в Запорізькому національному університеті є викладач кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту, заслужений тренер України, майстер спорту України з важкої атлетики, тренер вищої категорії  Анатолій Орлов.

         Довгоочікуваний Кубок України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок (м.Луцьк) дав можливість Олегу Ганзенко досить потужно представити свої можливості. Як результат студент ЗНУ виборов три срібні медалі Кубку України-2021 з важкої атлетики серед чоловіків і жінок у ваговій категорії +109кг.

        Варто зауважити, що через карантинну перерву довгий час спортсмени не мали змоги брати участі у фахових змаганнях. Проте їхні попередні здобутки неабияк вражали. Скажімо, минулої весни у Чернігові під час Кубку України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок золото вибороли на престижних змаганнях теж запоріжани. Блискучий виступ збірної Запорізької області тоді на Кубку України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок завершив і Олег Ганзенко. У ваговій категорії +109 кг, вихованець ЗНУ виграв золоту медаль, показавши в сумі двоєборства результат 371 кг. Готували спортсменів заслужені тренери України Анатолій Орлов та Олександр Слободянюк.

          Тож для розвитку спорту, зокрема важкої атлетики, у Запорізькому національному університеті  приділяють досить значну увагу. При цьому керівництво ЗНУ створює всі умови навчання і спортивного розвитку студентів. А вони, своєю чергою, вдало, професійно й результативно виступають на престижних змаганнях, представляючи виш й спортивну важкоатлетичну школу ЗНУ.

 

Микола Ященко

 

.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь