Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Ми пам'ятаємо!

Дата: 06.02.2021 18:54
Кількість переглядів: 379

 

    Минула війна залишила у пам’яті людей незагоєні рани, спопеляючи блискавкою пронизала серця і душі, обпалила кожен дім і сім’ю, долю кожної людини. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.

      З нагоди 77- ї річниці визволення населених пунктів Водянської об’єднаної територіальної громади від нацистських загарбників, вшановуючи пам'ять усіх, хто віддав життя в ім'я Батьківщини,  з 4 по 6 лютого відбулися мітинги та покладання квітів до братських могил, стел та до інших пам’ятних знаків, пов’язаних з подіями Другої світової війни.

      Зі словами вдячності та поваги до ветеранів  та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої війни звернулися голова сільської ради Сергій Єрмаков, голова ветеранської організації Водянської ОТГ Володимир Гальчинський, староста Дніпровського старостинського округу Людмила Моловічко, директор будинку культури Ірина Половкова, староста Нововодянського старостинського округу Андрій Синоренко, священник Олександр Микитенко, Староста Заповітненського старостинського округу Любов Пойта.

       Присутні схилили голови перед тими, хто боронив країну від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

 Покладання квітів з нагоди свята пройшли в селах Водяне, Нововодяне, Дніпровка, Заповітне, Новоукраїнка, Примірне

      Ряд заходів пройшло у закладах культури та освіти Водянської ОТГ.

      Ми вшановуємо пам’ять тих ,  хто боровся  з окупантами ,  проявляючи  незламну стійкість і героїчний опір,  хто загинув  виборюючи волю і незалежність України на фронтах, у партизанських загонах, підпіллі, національно-визвольних формуваннях,  хто прийняв мученицьку смерть у таборах, гестапівських катівнях.   Вони назавжди залишаться в наших серцях.

Будемо пам’ятати і не забувати! 

  З Днем визволення!

 

Микола Ященко


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь