A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Місто Добра Кризовий центр для мам з дітьми у скрутних життєвих обставинах та бабусь-безхатченок

Дата: 12.11.2020 09:16
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Місто Добра

Кризовий центр для мам з дітьми у скрутних життєвих обставинах та бабусь-безхатченок

Місто добра – місто, де мама поруч з дитиною

ЧОМУ МІСТО ДОБРА ПОТРІБНЕ?

Кожні 3 дні до інтернатів України потрапляють 250 дітей, і кожні 3 дні там помирає одна дитина! 95% цих дітей могли б ніколи не опинитись у інтернаті, бо вони – не сироти, а діти з бідних родин!

На жаль, службам у справах дітей простіше забрати дитину з проблемної родини, ніж допомогти сім’ї подолати складну ситуацію. Така малеча все дитинство проведе у інтернаті, бо усиновлення при живих батьках неможливе. 

На жаль, бідність – стає перепоною для отримання людиною освіти, лікування, захисту своїх інтересів. Але бідність – це не вирок для люблячої родини. Бідні батьки  – не погані батьки! І якщо вчасно підтримати сім’ю, то можна змінити всю долю дитини. Ми можемо не допустити потрапляння дітей до інтернату!

Багато мам проживають з дітьми за межею бідності, у страшних умовах, без елементарних необхідних речей. Часто складну ситуацію неможливо вирішити разово: грошима, речами чи словами підтримки.  Наприклад, деякі мами випускниці інтернатів чи мами, що самі виросли у неблагополучних сім’ях, не мають жодних навичок по догляду за дітьми, не розуміють моделі поведінки “мама-дитина”. Їх самих ніколи не обіймали і не любили, не вчили та не підказували, як потрібно варити їжу, утримувати побут.

Саме тому гостро необхідними є патронатний  стаціонарний нагляд та навчання, підтримка без осуду. Така комплексна допомога повинна надаватися педагогами, педіатрами, психологами, у спілкуванні з іншими мамами та в атмосфері дружніх відносини в умовах антикризового центру!

 

ЩО ТАКЕ МІСТО ДОБРА?

“Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проект, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї.

В “Місті добра” борються за кожну маму для дитини, тут мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Буде визначено необхідний термін перебування в Місті відповідно до поставлених завдань та цілей. Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах. “Місто добра” – це місце, для якого не будуть важливі бюрократичні приписки, віросповідання, національна приналежність. «Місто добра» – це пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, доки не стануть вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві. Головна ознака “Міста добра” – це дитина поруч з мамою!

 

 

При зарахуванні до Кризового центру « Місто добра » необхідно :

  • погождення із центром за телефоном чи електронною поштою
  • флюрографія
  • аналіз на Torch -  інфекції

 

Також повідомляємо, що за більш детальнішої інформації  потрібно звернутися  до Водянської сільської ради за адресою: село Водяне, вул. Миру, 145 А  та за  телефоном  095-174-89-30, (06138) 5-11-40


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь