Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Дата: 04.11.2020 18:36
Кількість переглядів: 386

Сім мільярдів сплатили запорізькі роботодавці до пенсійного і соціальних фондів

 

У січні-жовтні запорізькі підприємства, організації, установи і підприємці спрямували 7 мільярдів 201 мільйон 317 тисяч гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (не враховуючи показники великих підприємств, які обслуговуються в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, це на 417 мільйонів або на 6 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Найбільші суми до пенсійного та соціальних фондів надійшли від платників м. Запоріжжя – 3 мільярди 753 мільйони гривень. Роботодавці м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів сплатили 1 мільярд 77 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 668 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 490 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 204 мільйони, Василівського та Михайлівського районів – 202 мільйони, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 193 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 185 мільйонів тощо.

Всього на території регіону нараховується 54,5 тисячі платників єдиного внеску, зокрема, 44618 фізичних осіб-підприємців (сплачують внесок за себе), 2905 СГД-юридичних осіб, 6164 ФОП-роботодавця, 487 самозайнятих осіб, 173 члени фермерських господарств, а також 170 осіб, які беруть участь у добровільному страхуванні.

Нагадаємо, ставка єдиного внеску складає 22 відсотки від мінімальної заробітної плати. З 1 вересня мінімальний розмір внеску становить 1100 гривень на місяць (3300 гривень за квартал). Максимальний розмір – 16500 гривень.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь