A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Навчання з Цивільного Захисту

Дата: 18.09.2020 22:00
Кількість переглядів: 410

 

    Згідно з планом підготовки учнів та школи з цивільного захисту на 2020-2021 навчальний рік та з метою практичного відпрацювання заходів щодо захисту учнів та працівників школи від надзвичайних ситуацій, у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка  було проведено тиждень цивільного захисту. У рамках цього тижня було проведено масу заходів.

      Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій присутніх ознайомили з основними цілями та головним завданнями, а також з планом проведення Дня цивільного захисту.

     У цьому Дні активну участь брали учні початкових класів. Проводилися виховні години на різні тематики ( «Як вберегтися від терористів», «Пожежна безпека», «Як поводитись у лісі», «Як поводитись у великому місті»), школярі взяли активну участь у грі-вікторині «Ти в складній ситуації», де давали чітку відповідь на поставлені запитання.

 До уваги середніх та старших класів пропонувалися бесіди, виховні години(« Що таке тероризм», «Зброя масового знищення», «Дії при ураганах, бурях, смерчах», «Дії при аварії з вибухами та пожежами», «Дії при землетрусах»), практичні заняття з надання першої медичної допомоги, метою яких було поглибити знання учнів з питань цивільного захисту; повторити правила поведінки у складних ситуаціях та закріпити навички надання допомоги постраждалим; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; виховувати почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальність за близьких, оточуючих.

       За сигналом цивільного захисту  всередині дня проведено евакуацію особового складу школи із приміщення. Евакуація пройшла чітко і організовано.

 

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь