A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

У Водяному пройшов турнір з пляжного волейболу

Дата: 08.06.2020 15:00
Кількість переглядів: 381

Вже третій рік поспіль в першу неділю червня  в селі Водяне на центральному пляжі на березі Каховського водосховища  відбувся  турнір з пляжного волейболу присвячений  до Дня захисту дітей. Цього року турнір проводився 7 червня  і кожного року  географія учасників розширюється. В турнірі прийняли участь спортсмени з Водянської та К-Дніпровської ОТГ, м. Дніпрорудного, м. Енергодар та Василівського району.

Учасників команд привітали організатор  турніру Віктор Єрмаков , директор сільського центру фізкультури і спорту Водянської ОТГ  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  Сергій Левченко та сільський голова Сергій Єрмаков: "Надзвичайно приємно проводити цей видовищний турнір на березі перлини України – Каховського водосховища. Дякую всім учасникам, які зголосилися взяти участь у змаганнях. Особлива вдячність учасникам з Василівського району,м.Дніпрорудне  і м. Енергодар . Хочу відзначити, що всі учасники демонструють висококласну гру. Найперше, грайте в своє задоволення, і нехай переможе найсильніший!"

Радує й те, що рівень майстерності команд з кожним роком зростає. Цьогоріч у турнірі взяли участь 12 команд: 4 – жіночих та 8 – чоловічих. Ігри проходили відразу на двох ігрових майданчиках. У ході запеклої боротьби у жіночих змаганнях третіми стали Крамаренко Валерія та Бондаренко Анастасія (Василівський р-н.), срібло здобула пара Пономарева Яна та Сероклін Катерина ( К-Дніпровська ОТГ), золото ж вибороли досвідчені волейболістки Воробьова Лариса та Тютюнник Ірина (м.Енергодар).

У чоловіків ігри видалися дуже видовищними та захопливими. Команди були розділені на дві підгрупи. З перших ігор про свій намір на чемпіонство, дійшовши до півфінальних ігор без поразок заявили дві команди, це команда у складі Сметана Олександр і Черевань Валентин (І підгрупа) і пара Щербань Вадим і Беліков Олександр (м. Дніпрорудне)(ІІ підгрупа). Ці дві команди так і зустрілися у фіналі. Сильнішими виявилися гравці збірної м. Енергодар та Вордянської ОТГ  Сметана Олександр і Черевань Валентин, які посіли І місце, на другому місці команда з м. Дніпрорудного – Щербань  Вадим та Беліков Олександр , бронзу здобула пара Мовчан Олександр і Покалюк Євген (Водянська ОТГ). По завершенню турніру сільський голова Сергій Єрмаков привітав команди з перемогою і вручив їм грамоти , медалі і кубки.

Хочеться сказати слова подяки приватному підприємцю Хачатурову Артуру, який залюбки організував місце для відпочинку гостей, вболівальників, учасників турніру і пригощав смачним шашликом та прохолодними напоями.

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото тут>>>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь