A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

В селі Дніпровка відкрився аптечний пункт

Дата: 15.05.2020 22:28
Кількість переглядів: 495

В селі Дніпровка на території Дніпровської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Водянської сільської ради 15 травня 2020 року відбулось урочисте відкриття аптечного пункту. Ця подія є дуже важливою в житті с. Дніпровка, мешканці з нетерпінням чекали коли в їхньому селі з’явиться така вкрай необхідна установа. Оскільки вже великий час жителі не мали можливості придбання ліків на території  свого села. На урочистому відкритті було багато гостей, серед яких голова Водянської ОТГ Єрмаков Сергій Вікторович, староста Дніпровського старостинського округу Маловічко Людмила Федорівна, головний лікар КНП «ЦПМСД» Водянської сільської ради Колпак Любов Іванівна, працівники Дніпровської АЗПСМ та інші мешканці громади.

         Було сказано багато теплих слів. Голова громади Сергій Єрмаков виразив подяку власнику аптечного пункту Алергушу Івану та усім хто сприяв його відкриттю.

Староста села Людмила Маловічко у своїй промові зазначила, що відкриття аптечного пункту це знакова подія для села, на яку всі давно чекали. Оскільки для того, щоб придбати ліки мешканці села повинні були їздити у м. Кам’янка-Дніпровська або у м. Енергодар, що дуже дорого, довго та незручно.

- Ніхто з приватного бізнесу і з комерційних структур заходити на нашу територію для відкриття таких аптечних пунктів не хотів – розповідає головний лікар КНП «ЦПМСД» Водянської сільської ради Любов Колпак, тому процес зайняв багато сил та часу. Ми всі дуже раді були коли Іван Георгійович відгукнувся на наше прохання про допомогу. І не дивлячись на те, що багато хто не вірив у нас, ми подолавши всі труднощі, сумісними зусиллями все ж таки змогли це зробити.

Як пообіцяв  Іван Алергуш, він зробить усі можливе, щоб ліки у цьому аптечному пункті були з найменшими націнками і були доступні для усіх жителів села. А також пообіцяв не зупинятися на досягнутому і відкрити і в інших селах громади аптечні пункти для полегшення життя людей.

Микола Ященко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь