Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Звернення голови Водянської ОТГ Сергія Єрмакова до мешканців громади

Дата: 23.03.2020 18:24
Кількість переглядів: 1292

Зважаючи на складну ситуацію, яка виникла в К.-Дніпровському районі, і зокрема в Водянській об’єднаній територіальній громаді з реалізацію овочевої продукції в умовах карантину, голова ОТГ Сергій Єрмаков звернувся до мешканців громади:

 «17 березня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому було прийнято рішення заходів щодо запобіганню розповсюдження коронавірусу на території громади. Це рішення було особисто надано всім суб’єктам господарювання. Але 21 березня на зупинці по в. Центральна в селі Водяне було ініційоване зібрання покупців і продавців овочевою продукцією, на якому звучала основна вимога – аби сільська рада надала дозвіл на торгівлю овочами за межами с села на ринку.

Звернення голови Водянської ОТГ до мешканців громади щодо ситуації з овочевим ринком
 

Хочу пояснити, що не існує юридичної особи – Водянський ринок. Це земля приватного підприємця. Тому прийняти таке рішення неможливо юридично! Звертаю увагу всіх мешканців громади, що карантинні заходи є вимушеним надзвичайним тимчасовим кроком, на який змушені іти держава і органи місцевого самоврядування задля захисту вас і ваших родин від поширення коронавірусу і збереження життя. Тому організація масових заходів і зібрань на території громади є неприпустимою і може дестабілізувати ситуацію.

Наразі ви можете й надалі реалізовувати свою продукцію біля власних будинків, на центральних вулицях, не допускаючи скупчення людей (більше 10 осіб). Як тільки карантинні заходи будуть завершені, фізична особа-підприємець зможе поновити торгівлю на своїй земельній ділянці згідно чинного законодавства.  Сподіваюся на розуміння!»

МедіаЦентр Енергодар

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь