A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Зі святом , дорогі жінки!

Дата: 06.03.2020 21:23
Кількість переглядів: 454

     З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг. Образ весни з давніх-давен завжди уособлював собою образ краси, сили і надії. Першим і по жіночому особливим місяцем весни є березень.Тому 6 березня вихованці Водянської шкільної родини зібралися, щоб ушанувати жінку-матір, бабусю, сестричку, подругу - всіх жінок на землі, і привітати зі святом 8 Березня.  Цей день був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

      З вітальним словом до присутніх жінок звернувся директор школи Віталій Чорний , який зазначив: «Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Нехай кожний день буде сповнений приємними враженнями і  яскравими барвами весни. Тож, бажаю усім Вам добраздо­ров’я, родинного затишку, шаленого кохання та справжнього жіночого щастя».
   Учні школи подарували чудовий концерт. Своїми запальними піснями,танцями, віршами та сценками вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

   Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

ДОРОГІ ЖІНКИ! 

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Адже  жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Від всієї душі бажаю Вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у Вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай Вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви.

Микола Ященко

Більше фото тут>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь