A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Жінка – одвічна загадка природи

Дата: 04.03.2020 20:39
Кількість переглядів: 447

Все найкраще у нашому житті пов'язане з жінкою. Вона народжує дитя, стає турботливою мамою, лагідною дружиною. А поряд з цим на її плечі лягають службові обов'язки.  Тому не дивно, що напередодні Міжнародного жіночого дня - 8 Березня, значну увагу у Водянській  громаді приділили жінкам. 4 березня привітали мешканок громади учасники художньої самодіяльності з концертною програмою, підготовленою  інформаційно-просвітницьким центром  культури і дозвілля Водянської сільської ради на чолі з директором центру Надією Корж.

           Під час концертної програм з вітальним словом до присутніх звернувся голова сільської ради Сергій Єрмаков: «Добре, що є таке свято, коли чоловіки мають нагоду привітати жінок, приділити більше уваги, висловити слова подяки та любові за те, що вони завжди поруч, завжди підтримають та знаходять потрібні слова, – сказав він додавши, – дорогі жінки, хай життя дарує вам тільки приємні моменти та теплі зустрічі, хай збуваються всі ваші задуми і сподівання, а кожен день буде для вас сонячним і радісним. Дякую за те, що ви є в нашому житті, за те, що надихаєте нас на нові досягнення, підтримуєте в труднощах, радієте перемогам. Зі святом вас!».

            Чудовим подарунком для всіх жінок  став святковий концерт за участю працівників та учасників аматорських колективів  інформаційно-просвітницького центру культури і дозвілля Водянської сільської ради, вихованців ДНЗ «Сонечко», учнів Водянської ЗОШ №1 та Водянської ЗОШ №2,  гостя з м. Енергодар Ярослава  Політова. Концертну програму відкрили вихованці ДНЗ «Сонечко», які виконали танок «Дівчина весна», а Кіра Березняк заспівала пісню «Донечка». Продовжили святкову програму Валентина Селезньова, яка виконала пісні «Не плачте девочки», «Мама -  стена каменная» і «Женщины все королевы» та  Наталія Чаус з піснями «Танцуй красивая» і «Мама каже правду». У виконані дуета Галини Трошиної та Валерія Ярмака  прозвучала пісня «Червона рута». Теплі посмішки, радісні обличчя, чудовий настрій у присутніх жінок викликали концертні номери, підготовлені хлопчиками  5 класу Водянської ЗОШ №1,які виконали танок джентельменів, а дівчатка 3 класу заспівали пісню «8 Березня, Сподобалися присутнім також виступи Єлизавети Заїки з піснею «Мамо» та «Молитва», НФК «Джерело» з піснею «Самогон» та баяніста Олександра  Горбенка. Концертна програма була насичена і різноманітна.  

          Ще раз хочеться привітати всіх жінок громади зі святом, що саме жіноча чарівність здатна перетворювати сірий будень на свято, наповнюючи його яскравими і неповторними емоціями, а все найдорожче, що мають у своєму житті чоловіки – кохання, радість, щастя пов’язано виключно із жінкою, берегинею роду людського.

Микола Ященко

Більше фото тут>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь