A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Кубок у Водянської ОТГ

Дата: 25.02.2020 16:32
Кількість переглядів: 353

22 лютого 2020 р. у  Кам'янсько-Дніпровській громаді на базі ДЮСШ відбулися змагання з волейболу імені Фурсенка Івана Семеновича.

У них взяли участь 3 команди з: с. Водяне, с.В. Білозерка та м. Кам'янка-Дніпровська, були також запрошені ще кілька команд, але вони не змогли брати участь у змаганнях.

Як і завжди перед початком гри був парад, на якому вступне слово дали директору дитячої юнацької спортивної школи Пономаренко В.М. він висловив слова підтримки всім командам і побажав удачі кожній з них. Після чого був жереб, який вирішив, хто з ким і в якій черговості гратиме.

Перед початком гри в залі було дуже жваво. Свої місця займали глядачі, прибулі команди проводили розминку, а тренери давали настанови та поради. Бурхлива розминка юнаків показала суперникам і вболівальникам, що всі налаштовані на перемогу і готові боротися за кожне очко.

З перших хвилин спортивних баталій вибухнула неабияка боротьба за першість. Змагання проходили за коловою системою. Всі волейболісти були добре підготовлені до змагальної боротьби і показали бійцівські якості. Кожна гра була хвилююча, хлопці намагалися не допускати помилок, застосовуючи потужні і точні подачі, обманні ходи.

За результатами ігор утворилися переможці. Було три призових місця. За підсумками змагань 1-е місце посіла команда з с.Водяне, за яке їхній команді вручили Кубок та грошовий приз. За 2-е місце команді з Кам'янки-Дніпровської та за 3-е з с.В. Білозерка вручили медалі та грошові призи.

По закінченню був парад, який завершував цей турнір, де організатори висловлювали слова подяки і похвали кожній команді.

І глядачі, і організатори, і самі волейболісти отримали багато позитивних емоцій. Організатори сподіваються, що наступного року до відкритої першості приєднуватиметься ще більше команд.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь