A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

У Водяному відбувся турнір з паркового волейболу (мікс)

Дата: 16.02.2020 08:56
Кількість переглядів: 570

15 лютого у спортивному залі Водянської ЗОШ №1   відбувся турнір з паркового волейболу(мікси). Організатором заходу виступив Єрмаков Віктор. Турнір був присвячений 31- річниці виведення  військ з Афганістану. Справжнє свято для поціновувачів волейболу зібрало 8 команд – учасників. Це команди з м. Василівки, смт. Веселе, «Лідер» (м. Кам’янка-Дніпровська), «Дружба» (Водянська ОТГ), «Фартові» (Водянська ОТГ),  команда «Водяне» (с.Водяне), команди  Водянської ЗОШ №1 і Водянської ЗОШ №2.   Волейбол – один з наймасовіших видів спорту,захоплює динамічністю та напруженим перебігом гри. Особливістю цього турніру був склад учасників: команда складалася з 4 гравців – 2-х чоловіків та 2-х дівчат. Матчі проходили  за класичними правилами . Тож учасники виявили не лише майстерність і спритність, а й певну психологічну стійкість.
     Відкриваючи турнір голова сільської ради Сергій  Єрмаков відзначив важливість проведення таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушність військових традицій і пам’яті про тих, хто віддав життя виконуючи військовий обов’язок. Спортсменам і присутнім в залі вболівальникам побажав удачі в спорті та в житті, здоров’я, мирного неба. Також голова сільської ради вручив два комплекти форми капітану команди «Дружба» Олександру Сметані та капітану команди «Фартові» Віктору Єрмакову, як найкращі команди минулого сезону.
      Запекла боротьба за перемогу точилася між  представниками  команд з м. Василівки, смт. Веселе, «Дружба» (Водянської ОТГ) і «Лідер» (м. К-Дніпровська).  Поєднання досвіду та молодої енергії, майстерності та неперевершених емоцій,підтримка вболівальників – все це загартовує та надихає на подальшу невпинну роботу над собою. В першій півфінальній грі команда «Лідер» здобула перемогу над командою з смт. Веселе з рахунком 2:1 і вийшла у фінал. В другій півфінальній грі сильнішими виявилися  гравці з команди «Дружба» і виграли з рахунком 2:1 у команди з м. Василівки. Дуже цікава гра відбулася за третє місце, яка тривала більше години. Але фортуна була на стороні гравців з м. Василівки і з рахунком 2:1  здобули перемогу над командою з смт. Веселе . У фіналі зустрілися досвідчені команди «Дружба» (Водянська ОТГ) і «Лідер» (м. К-Дніпровська). Після 11-годинного турніру команди були виснаженні, але все-таки команда «Дружба» зібралася з силами і вирвала перемогу у «Лідера» 2:0 і зайняла перше місце, у «Лідера» друге місце.
      По завершенню турніру  Віктор Єрмаков  вручив грамоти, кубки і медалі командам -переможцям турніру, а також грамотами та кубками були нагороджені найкращі гравці команд: Бочкарьова Світлана та Кундик Данило (Водянська ЗОШ №1), Щелкунова Аня та Єрмаков Сергій (Водянська ЗОШ №2), Шевченко Світлана та Фомкін Артем (смт.Веселе), Черевань Валентин та Пономарьова Наталья («Лідер»), Воробьова Лариса та Левченко Олександр («Дружба»), Щербань Вадим (м.Василівка), Сероклін Катерина («Фартові»).

      Волейболісти висловлюють щиру подяку Єрмакову Віктору за підготовку та проведення турніру, спонсорам турніру Папояну Андрію , сільському голові Сергію Єрмакову  за фінансову і матеріальну підтримку і директору Водянської ЗОШ  №1  Віталію Чорному за надання спортивної зали для проведення турніру.

       Вітаємо команду «Дружба» (Водянської ОТГ)  з перемогою!

Микола Ященко

Більше фото тут>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь